≫ 

Deca loših muzičara za Telegraf.rs otkrivaju šta će svirati na njihovom koncertu na Belgrade Beer Festu

Detalje nam je otkrio gitarista Lazar Ilić

  • 1
Belegrade Beer Fest, Deca loših muzičara Foto: Promo

U okviru ovogodišnjeg Belgrade Beer Festa nastupiće i legendarna grupa Deca loših muzičara, i to 19. avgusta na beogradskom Ušću. Pred njihov koncert na ovoj muzičkoj manifestaciji, ekipa portala Telegraf.rs porazgovarala je sa gitaristom ovog sastava Lazarom Ilićem.

On nam je otkrio šta nas očekuje na nastupu grupe Deca loših muzičara na Belgrade Beer Festu, kao i otkrio nam je i neke druge detalje vezane za bend.

  • Šta mogu da obožavatelji očekuju od Vašeg novog nastupa na Belgrade Beer Fest-u?

Ljudi će imati priliku da čuju opasnu svirku, imamo par dobrih nastupa iza nas, rekao bih da smo ušli u kondiciju. Trudićemo se da nam bude sto lepše i bolje na bini, siguran sam da će se to onda odraziti i na publiku. Što se tiče repertoara, biće starih hitova kao što su "Dobar dan", "Prolećni dan", "Disko klub", "Pablo", "Divac"… ali biće možda prilike da se čuje nešto i sa novog albuma.

  • Šta ima novo kod Dece loših muzičara? Da li pripremate nove pesme, novi album...?

Bend je konstantno aktivan, radimo na aranžmanima za live izvođenje pesama sa novog albuma ali i nekih sa trećeg albuma, "Gde cveta samsung žut". Novi album je snimljen, ostalo je još da se utanače detalji sa izdavačima, svi se nadamo da ce to biti uskoro. Mada, nosimo se mišlju da možda novi album bude samizdat. Videćemo. Plan je da se album objavi na jesen pa da možemo da razmišljamo o sledećem.

  • Koja pesma najbolje opisuje Decu loših muzičara? Da li je to "Dobar dan"; "Ljubav" ili neka druga?

Nisam siguran šta bi ceo bend izglasao, ali možda "Stranputice"…?

  • Vaš bend postoji više od 30 godina. Da li možete da se prisetite neke svirke koja će vam zauvek ostati u sećanju ili neke "lude" anegdote?

Mnogo je zanimljivih događaja bilo tokom karijere, teško je izdvojiti neki posebno. Svaki nastup ima posebnu energiju, bili da je klupska svirka ili festival. Najvažnije je da publika i mi uživamo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA