≫ 

Fli iz grupe Red Hot Chili Peppers objasnio zašto ne voli da se fotografiše sa obožavateljima

Muzičar ima svoje razloge

  • 0
Flea Red Hot Chili Peppers

Foto: Profimedia/af: Ethan Miller/ Getty images

Fli, basista grupe Red Hot Chili Peppers, otkrio je zašto ne voli da se fotografiše sa fanovima. Muzičar je naveo da mu to liči na neku "transakcija" umesto na nešto smisleno.

Luk Veseli je u petak (5. avgusta) podelio snimak na kojima se sastao sa pevačem Entonijem Keidisom iz grupe Red Hot Chili Peppers, kao i sa Flijem:

- Fli i (Entoni), hvala vam što ste bili tako ljubazni i iskreni... Niste ni morali da zastanete i ćaskate ali jeste i nadam se da znate da ste stvarno uticali na naše živote - napisao je obožavatelj.

Drugi obožavatelj je potom prokomentarisao, rekavši da je retkost videti interakciju benda sa fanovima, s tim što je Veselji potom objasnio "možda se samo osećao prijatno u tom trenutku, niko od mojih prijatelja niti ja nismo tražili fotografiju ili autogram ili bilo šta o čemu smo samo pričali tako da možda to ima veze sa njegovom interakcijom sa nama".

Fli  je potom potvrdio ovu teoriju, citirajući tvit i objašnjavajući

- To je zato što ste svi bili ljubazni, a niste tražili sliku. Uvek smo za to da razgovaramo i ćaskamo, a traženje fotografije odmah to upropasti - naveo je Fli.

Drugi obožavatelj je potom upitao "šta fali traženju fotografije", a Fli mu je odgovorio: "Nema ničeg lošeg u tome. Ali uništava stvarni razgovor. To je transakcija."

Muzičar je dodao: "Nikada u životu nisam tražio od bilo koga da se fotografiše sa mnom", prenosi NME.

Grupa Red Hot Chili Peppers objaviće ove godine dupli album.

Video: The Pixies pred Taš: Moramo da nađemo vreme za sitna zadovoljstva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA