Osvojili beogradsku publiku

Osvajači sa prijateljima iz Kerbera, Divljih jagoda, Smaka i Pilota svirali 3 sata kvalitetnog hard rokenrola u mts Dvorani

  • 2
Koncert "Osvajači" Foto: Bojan Petrović

Članovi kragujevačkog benda Osvajači, "uz pomoć" hard rok muzičara domaće, ali i regionalne scene Kikija Lesendrića, Galeta ( Kerber), Zeleta Lipovače ( Divlje jagode ) i Zorana Milanovića ( Smak), sinoć su u punoj mts Dvorani održali tročasovnu lekciju dobrog , starog, čvrstog rokenrola, dovevši publiku i atmosferu do emotivnog i energetskog usijanja!

Ovim žestokim nastupom bend je proslavio 30 godina trajanja i rada na rokenrol sceni. Publika je nesumnjivo osvojena hitovima Osvajača: "Gde da pobegnem", "Krv i led", "S kim čekaš dan", "Možda nebo zna", "Maska", "Nikada više s tobom", "Tiha predaja", "Pesma za kraj", a emocije fanova su varirale od erupcije energije uz brže pesme, do potoka suza uz neprolazne balade ovog benda.

Gale Kerber, koji je februara ove godine, na istom mestu, u krcatoj mts Dvorani održao koncert za pamćenje, svojim prijateljima iz Kragujevca "priskočio je u pomoć" zasviravši pesme "Mezimac" i "Svetlana". Zele Lipovača,koji je pre samo 11 dana imao svoj nastup sa Jagodama na istoj sceni, kao i Zoran Milanović iz grupe Smak, obradovali su publiku svojim solažama na gitari i bas gitari izvodeći sa bendom numere: "Šejla", "Marija", "Možda nebo zna", kao i "El Dumo" i "Crna Dama". Kiki Lesendrić je u svom maniru zapevao svoje čuvene "Zaboravljeni" i "Kada sanjamo".

Podsetimo, bend su 90-ih osnovali Čipi, gitarista Dragan Urošević, Nebojša Jakovljević, bas gitara Saša Popović i bubnjar Miša Raca.

Danas bend svira u sastavu: Zvonko Pantović Čipi — vokal; Emir Hot— gitara; Nebojša Jakovljević — klavijature; Nenad Branković — bubnjevi; Dejan Ilić — bas-gitara; Dušan Simović — gitara.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikad nisu bili ni blizu apartmanu.

    20. oktobar 2022 | 18:17

    Lotke se nikad nije prodao. Oni su bili metalci do kraja. I bili su jaci od jagoda i mnogih drugih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA