≫ 

Imao poremećaj više ličnosti, brat mu bio član Bekstrit bojsa: Ko je kontroverzni pevač pronađen mrtav u kadi

Eron Karter, koji je nastupao sa bendom Bekstrit bojs na turneji 1997. godine, proslavio se 90-ih izdavši četiri studijska albuma, počevši od njegovog istoimenog debi albuma 1997. kada je imao samo 9 godina

  • 0
Aron Carter Foto: Tanjug/AP

Eron Karter, brat slavne pop ikone i pevača grupe Bekstrit bojs, Nika Kartera, pronađen je mrtav u kadi u svojoj kući u Lankasteru u Kaliforniji.

Policija je saopštila da su u subotu u 11 sati dobili poziv hitne pomoći da se "muškarac udavio u kadi".

Detektivi za ubistva su upućeni na lice mesta, ali za sada nema informacija ili dokaza o kriminalnim radnjama, piše Daily Mail.

Hitne službe su primećene ispred Karterove kuće u Lankasteru koja je ograđena policijskom trakom.

Karter je stekao slavu kao dečija zvezda, prvo kao pevač, a kasnije kao glumac u filmskim i televizijskim emisijama kao što su "Lizzie McGuire" i "7th Heaven".

Karter, koji je nastupao sa bendom Bekstrit bojs na turneji 1997. godine, proslavio se 90-ih izdavši četiri studijska albuma, počevši od njegovog istoimenog debi albuma 1997. kada je imao samo 9 godina.

Ovaj 34-godišnjak se posebno borio sa zavisnošću dugi niz godina, suočavajući se sa pravnim problemima i ulaskom u rehabilitaciju dok je nastavio sa svojom muzičkom karijerom, navodi E!.

Takođe se javno svađao sa mnogima, uključujući svog brata Nika, koga je optužio da je pokušao da ga stavi pod nadzor, sličan onom koji je stavljen na Britni Spirs.

On je 2019. otkrio da mu je dijagnostikovan "poremećaj više ličnosti, šizofrenija, akutna anksioznost i manična depresija", navodi CNN.

Iza sebe je ostavio sina Prinsa.

Prinsova majka i Eronova devojka Melani Martin objavila je na Tik Toku video na kome plače samo nekoliko minuta nakon objave.

Martin se može videti kako vozi dok plače u kameru koja snima kratki video.

U poslednjem nastupu repera, pre njegove prerane smrti, može se čuti kako peva "neće ga više biti, ali ne zadugo".

Video je postavljen na Instagram samo dan pre šokantne objave.

Video: Kompleks u kom je ubijen član Migosa: Reper Tejkof upucan u kuglani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA