Aleksandra Kovač snimila pesmu za seriju "Bunar": U spotu je Igor Đorđević, objasnila koja je tematika numere

Pesma se zove "Ako sutra", koju je umetnica uradila zajedno sa kolegom Romanom Goršekom

  • 0
Promocija nove televizijske serije Drzavni sluzbenik odrzana u Kombank dvorani Foto: ATA Images

Serija "Bunar" počela je da se emituje na kanalu Superstar TV, a odjavnu špicu za ovo ostvarenje snimila je Aleksandra Kovač. U pitanju je pesma "Ako sutra", a u spotu za ovu numeru je i glavni glumac Igor Đorđević.

- Ovo je pesma koja krasi odjavnu špicu nove serije "Bunar". Ova pesma je po svojoj priči jako lepo odgovarala - rekla je Aleksandra Kovač i dodala je pesma nastala namenski:

- Roman (Goršek) i ja smo poznati po tome da kada pristupamo radu na nekoj seriji i filmu, vrlo duboko uđemo u tematiku i za svaku scenu, za svaku montažnu sekvencu, za svaku epizodu se radi posebna muzika. Tako da je sve vrlo namenski - rekla je umetnica gostujući u emisiji "Šarenica" na RTS-u.

Aleksandra Kovač je otkrila i koja je tematika ove pesme.

- Sama tematika ove pesme i poruka je da ne gubimo vreme, da budemo živi i prisutni sada, u ovom trenutku i da osetimo život upravo sada i da gubljene vremena nigde ne vodi i da zgrabimo život, da živimo sada - rekla je Aleksandra Kovač.

Umetnica je otkrila da uvek kada izvodi pesmu iz filma "Zaspanka za vojnike" nosi fotografije svojih pradedova.

- Ovo je moj pradeda Aleksandar Stojanović, koji je poginuo u Cerskoj bici, a ovo je moj drugi pradeda, deda Goba smo ga iz milošte zvali, koji je ranjen na Mačkovom kamenu i bio nosilac Albanske spomenice. Ja njih nosim kada pevam pesmu koju ću sada otpevati, "Najdužu noć", koji smo Roman i ja napisali za film Gage Antonijevića "Zaspanka za vojnike". Ja ovu pesmu uvek posvetim njima - rekla je Aleksandra Kovač.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA