Beer Fest – pojam koji su Srbi najviše "guglali" u 2022. godini

Belgrade Beer Fest jedan je od najpretraživanijih pojmova u 2022. godini, sudeći prema tradicionalnoj godišnjoj listi kompanije Google za Srbiju, koja je juče objavljena

Komentari

  • Doktor

    8. decembar 2022 | 18:49

    Festival koji je godinama degradirao, konačno je dotakao svoje dno. Mala posećenost, neorganizovano, prašina a zatim kiša i blato. Pokušava da se privuče generacija Z, koja na to nije navikla, eksperimenti sa Senidom i sličnim izvođačima naravno će ostati na nivou eksperimenta i bez nekog odziva. Ušće mogu da napune samo velikani poput Bajage, Riblje Čorbe, Yu Grupe... Sve se to podnese uz dobro pivo, ali već godinama se cene za najobičnije lagere poput jelena i zaječarskog dižu u nebesa, kao da pijete pivo u centru Beča ili Rima! Ni traga onom festivalu piva od pre deset, petnaest godina, kada su svirke bile masovne, piva koja niste mogli da kupite i probate svakog dana a atmosfera vrhunska!

    • 9. decembar 2022 | 09:06

      Stojko

      @Doktor

      Za generaciju z bi bilo najbolje da se organizuje neki eemt up event preko tiktoka, a za pivo, pa neka kupi sebi ko sta hoce u prodavnici pa neka pije, dok sede kuci ispred svog mobilnog telefona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA