Igi Pop objasnio zašto više neće skakati u publiku na koncertima

Što je skakao, skakao je

  • 0
Igi Pop Iggy Pop Foto: Profimedia/Independent Photo Agency Srl/Alamy

Igi Pop je rekao da više nikada neće skakati u publiku zbog toga što je sada "previše klimav". Roker je u intevjuu za NME naveo da je praksa (skakanje u publiku), koju je popularizovao kao mladi pank roker, više nije održiva, budući da je on 75-godišnji muškarac.

Govoreći o svirci u londonskom Cristal Palace Parku nazvanom "Dog Day Afternoon" sledećeg leta, Igi Pop je potvrdio da neće skakati sa bine.

- Neću ponovo skakati u publiku, uglavnom sam uspeo da preživim i sada sam previše klimav za to - rekao je roker

Tokom intervjua, Igi Pop je odao počast Tejloru Hokinsu hvaleći "neverovatan stil" i "boju" koje je pokojni bubnjar Foo Fightersa uneo u njegov predstojeći album "Every Loser".

"Veoma sam srećan što imam tu boju u zapisu. Bio sam zaista tužan i šokiran kada sam čuo za njega. Slučajno sam poznavao taj hotel u kojem je bio. Ostao sam u tom gradu. Cela stvar je bila nešto drugo. Imao je divnu karijeru radeći ono što je želeo, i po svemu sudeći, dobar život.", rekao je Igi Pop za Tejlora Hokinsa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA