Statua Tila Lindemana, pevača grupe Rammstein, navodno ukradena za manje od 24 sata nakon što je postavljena

Njegov kip je postavljen u gradu Roštoku u Nemačkoj, u čast njegovog 60. rođendana, u blizini Evershagena, gde je muzičar inače odrastao

  • 0
Rammstein Foto: Profimedia/Nikolaj Bransholm / Avalon Editorial

Statua Tila Lindemana, pevača grupe Rammstein, navodno je ukradena u Nemačkoj, i to za manje od 24 sata nakon što je postavljena.

Njegov kip je postavljen u gradu Roštoku u Nemačkoj, u čast njegovog 60. rođendana, u blizini Evershagena, gde je muzičar inače odrastao.

Loudwire prenosi da je policija Roštoka navodno upozorena na krađu oko 10 ujutro po srednjeevropskom vremenu i da trenutno traga za svedocima koji su mogli da vide krađu.

Sličan incident dogodio se pre tri i po godine, gde je statua repera rođenog u Roštoku Marterija, dva dana nakon što je postavljena, odlomljena i ukradena. Obožavaoci su ostavili cveće na ostacima statue – ostala su samo stopala – nakon rušenja statue. Dizajnirao ju je Roxxy, isti umetnik koji je dizajnirao statuu Tila Lindemana.

Rammstein je prošle godine objavio osmi studijski album "Zeit", a ove godine biti na evropskoj turneji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA