Džon Lajdon i PIL sa novom pesmom "Hawaii" žele na Evrosong, odlučili koju zemlju žele da predstavljaju

U Lajdon je stvorio "najličniji autorski komad" sa ljubavnom pesmom posvećenom svojoj supruzi Nori, sa kojom je u braku već petu deceniju

  • 0
Sex Pistols, Johnny Rotten, Džoni Roten Džon Lajdon; Foto: Profimedia

Čuveni alternativni sastav Public Image Limited (PIL) pevača Džona Lajdona objavio je novi singl "Hawaii" sa kojim nameravaju da predstavljaju Irsku na predstojećoj "Pesmi Evrovizije".

PIL je saopštio da će sa pesmom "Hawaii" učestvovati na irskom takmičenju za odlazak na "Evroviziju" 3. februara u okviru emisije "The Late Late Show", a za ovu godinu najavljuje i novi album, prvi nakon "What the World Needs Now..." (2015).

U Lajdon je stvorio "najličniji autorski komad" sa ljubavnom pesmom posvećenom svojoj supruzi Nori, sa kojom je u braku već petu deceniju.

Nora boluje od Alchajmera, a pesma podseća na jedan od njihovih najsrećnijih trenutaka zajedno na Havajima, naveo je PIL.

"Posvećena je svima koji prolaze kroz teška vremena na svom životnom putu. To je takođe i poruka nade da ljubav na kraju pobeđuje sve", poručio je Lajdon.

Nekadašnji pevač legendarnog pank sastava Seks pistols je irskog porekla, odrastao je u Londonu, a od 1978. godine, sa prekidima u radu, predvodi uticajni britanski eksperimentalni postpank sastav PIL.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA