Kako je Tatjana Patic dobila priliku da bude deo legendarnog spota Džordža Majkla za pesmu "Freedom '90"

Tatjana Patic, koja je preminula u 57. godini, je imala odličan odnos sa Džordžom Majklom

  • 0
Tatjana Patitz Tatjana Patic Foto: POP-EYE/Rene du Vinage / imago stock&people / Profimedia

Legendarna manekenka Tatjana Patic, preminula je u 57. godini. Bila je jedna od najlepših žena sveta, a svojevremeno je imala tu čast da bude deo čuvenog spota Džordža Majkla za pesmu "Freedom '90".

U razgovoru za britanski The Guardian pre nekoliko godina, Tatjana se prisetila kako je došlo do saradnje sa poznatim muzičarem.

"Prošlo je nekoliko godina i moj agent je zvao da kaže da Džordž želi da budem u muzičkom spotu za njegovu novu pesmu "Freedom '90". Bila sam stvarno iznenađena.... Mnogi ljudi su tada koristili modele u spotovima, ali obično su bili u pratnji muzičara. Džordž uopšte nije želeo da bude u spotu. Zamolio je Dejvida Finčera da ga režira. Doletela sam (avionom) "Konkordom" na dan i snimali smo u Merton Park studiju. To je bio poslednji put da se naš svet sudario.", rekla je Tatjana Patic, koja je za Džordža Majkla imala samo reči hvale.

Tatjana Patic Freedom 90 Tatjana Patic u spotu za pesmu "Freedom '90" Printskrin: Youtube/georgemichael

"Bio je tako divan da radi sa njim – slatko i nežno izgovoreno, suprotno od onoga što mislite da će biti tako ogromna zvezda.", rekla je tada manekenka.

Osim Tatjane Patic, u spotu za pesmu "Freedom '90" su bile brojne lepotice kao što su Naomi Kempbel, Linda Evanđelista, Kristi Tarlington i Sindin Kraford.

Džordž Majkl - "Freedom '90":

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA