≫ 

Intervju Ivan St. Rizinger: Devedesete su bile poslednji "jauk" rokenrola

 ≫ 

Zašto su nestali muzički kritičari sa javne scene, odnosno zašto njihova reč nema istu težinu kao nekada? Prosto zato što su društvene meže dozvolile da imaš sto prijatelja koji će bilo kakvu kritiku na tvoj račun da satanizuju preko tih mreža, a od tog čoveka koji je napisao kritiku napraviće najgori šljam i ološ

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Milan

    16. april 2024 | 01:16

    Naišao na intervju, pretražujući Gugl u pokušavaju da se podsetim ko beše Ivan, na čije ime i prezime sam slučajno danas neleteo (mali tekst o Draganu Babiću), a sa kojim sam se pre mnogo godina prilično četo susretao u štampi (beše li to Vreme zabave?). Odličan je ovo intervju, takvi se skoro uopšte više i ne viđaju. Pogledao sam i sajt Rokomotiva - takođe odličan. NIje mala stvar održavati sajt sa toliko nekomercijalnim sadržajem. To izgleda kao jedna od poslednih tačaka odbrane kulture i društva, tj. održavanje plamička koji će, nadajmo se, jednog dana ponovo rasplsamsati ne samo oporavak muzičke scene, već i ozdravljenje društva. Pohvale i za Telegraf za objavljivanje intervjua, uz preporuku: više rokenrola, manje propagande - svima će nam tako biti bolje :)

  • Rokenrol

    05. februar 2023 | 22:04

    Odličan intervju.Ali ima još jako mladih ispod 18 god. koji sviraju rokenrol.Primer je Johnny Rankovic i The Churlians iz Beograda, Generation Z iz Bečeja, Underforce iz Čačka ...i svi su izdali albume ali je problem u medijima narocito radiju koji ih ne pušta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA