≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mik Flitvud otkrio da li će se Fleetwood Mac ponovo okupiti

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na crvenom tepihu dodele muzičkih nagrada Gremi Flitvud je listu Tajms sandej rekao da nastavlja sa sviranjem "ali ne kao Fleetwood Mac"

  • 0
Dodela Gremi nagrada 2023 Foto: Tanjug/AP/Jordan Strauss/Invision

Bubnjar Mik Flitvud rekao je da mu je nakon nedavne smrti klavijaturistkinje Kristin Mekvi trenutno nezamislivo ponovno okupljanje sastava Fleetwood Mac.

"Zaista sada mislim da je povučena crta u pesku nakon gubitka Kris. Rekao bih da smo završili, mada sam to bio govorio i ranije. Trenutno je nekako nezamislivo", naveo je Flitvud.

Na crvenom tepihu dodele muzičkih nagrada Gremi Flitvud je listu Tajms sandej rekao da nastavlja sa sviranjem "ali ne kao Fleetwood Mac".

Bend osnovan u Velikoj Britaniji krajem šezdesetih godina na čelu sa gitaristom Piterom Grinom, potom su predvodili Flitvud i basista Džon Mekvi kroz izuzetno brojne promene ostatka postave.

Bend je sa Kristin Mekvi (1943-2022), pevačicom Stivi Niks i gitaristom Lindzijem Bakingemom postigao velike svetske uspehe sa nekoliko albuma, od kojih se posebno izdvaja višemilionski "Rumours" (1977).

Kristin MekVi sa ostalim članovima grupe Fleetwood Mac Fleetwood Mac 2019. godine Foto: Tanjug/AP/Charles Sykes/Invision

Flitvud je pomenuo i da su drugi bivši i sadašnji članovi trenutno zauzeti svojim izvođačkim obavezama, pomenuvši Niks, Bakingema, kao i njegove zamene, nakon što je napustio bend pre par godina, gitariste Majka Kembela i Nila Fina.

"Svi oni idu i sviraju, tako da ću i ja uraditi isto, tako što ću naći ljude sa kojima da sviram", dodao je Flitvud.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA