Vreme čitanja: oko 1 min.

Beogradski sindikat objavio spot za novu pesmu: "Čekam sreću" poklon Nišlijama

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uvertira pred koncert u Nišu, koji je zakazan za 11. mart u hali Čair

  • 4
Beogradski sindikat Printskrin: Youtube/Beogradski sindikat official channel

Uoči velikog rodjendaskog koncerta, koji je zakazan za 11. marta u hali Čair u Nišu, najpoznatiji hip hop bend Beogradski sindikat izbacio je spot za novu pesmu “Čekam sreću”.

Posle tačno 15godina Sindikat ponovo dolazi u Niš, kako bi svojoj publici u tom delu Srbije doneo atmosferu kakvu smo mogli da vidimo na beogradskom Tašu u junu prošle godine.

Beogradski sindikat ove godine slavi 24 godine postojanja, koje su obeležili neki od najvećih hitova poput “Govedina”, “Za sve moje ljude”, “Balanda disidenta”.

Karte za koncert 11.03. u hali Čair mogu da se nabave online na tickets.rs, kao i na svim njihovim prodajnim mestima.

"Hvala gradu Nišu i njegovim građanima na velikoj inspiraciji da napišemo ovu pesmu. Za ovaj grad nas vezuju i rodbinske veze, osećamo ga kao naš drugi dom. Pokušali smo da ga opevamo onako kako ga je Stevan Sremac opisivao posmatrajući ga kroz prozor kafane Marger. Svesni smo žrtve i stradanja naroda ovog kraja kroz vekove. Isto tako nam je poznat njegov vedar duh i nepokolebljivost koja je u nama probudila duboke emocije. I koliko god nam delovala gusta i neprolazna magla koja se nad nama nadvila, nikad neće moći da pokrije Čegar", naveli su iz Beogradskog sindikata.

Pogledajte spot:

Video: Škabo iz BG sindikata: Svake sekunde od kada sam se rodio negde je postojao neki rat

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eroji srpstva u nas.

    1. mart 2023 | 15:50

    Nisi bili na kosovo, ali su iz fotelje pisali nove pesme. Nikad nece doci u prizren. Od cele price je samo bilo vazno, biti u trendu. I uvek biti tu da dajes laznu nadu i patriotizam. Al sto bi se potresli, oni su stari eroji.

  • Dex Niš

    1. mart 2023 | 15:45

    Bravo momci, svaka čast. Imam pola veka godina, ali idem na koncert. Momci razbijaju. 💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA