Vreme čitanja: oko 1 min.

Majk Šinoda objasnio zašto Linkin Park neće nastupati sa hologramom Čestera Beningtona

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šinoda je isključio u potpunosti tu mogućnost

  • 1
Linkin Park Čester Benington i Majk Šinoda / Foto: Wikimedia/flickr, Kristina Servant

Majk Šinoda je u novom intervjuu otkrio da Linkin Park neće nastupiti sa hologramom pokojnog frontmena Čestera Beningtona.

U razgovoru za 94.5 The Buzz, Šinoda je podelio svoja razmišljanja o hologramima muzičara: "To su jezive stvari. Čak i da ne govorimo o nama, da ne govorimo o Česteru, što je... to je veoma osetljiva tema, i mi bismo imali svoja osećanja o tome kako bismo to predstavljali. Za mene je to jasno ne. Ne volim to."

Dodao je: "Čak i kao gledalac, kao, samo obožavatelj drugog benda — kao što sam čuo ABBA, na primer, oni rade hologramski šou, a još su živi. Onda ćete imati mišljenje o zasnovano je na, kao... Svi su još uvek ovde, a ipak žele da to urade na ovaj način jer žele da te vrate u onaj trenutak u vremenu gde su te pesme bile nove i bilo koje doba bilo."

Šinoda bi dalje objašnjavao svoja razmišljanja o hologramskom šouu: "Problem sa internetom sada je što svi misle da je sve za svakoga. I ono što mislim je da svi imaju osećaj da treba da se jave, kao: "Pa, evo mog mišljenja. Ovo moram da kažem. A ako nije za mene, na primer, ako mi se ne sviđa, onda to nikome ne bi trebalo da se sviđa." Svet ne funkcioniše tako. Ako ti se nešto sviđa, a meni se ne sviđa, onda idi da vidiš stvar, idi kupi stvar. Zato vas molim da vidite svoju stvar. Jedini problem sa tim je što nećemo praviti hologramski šou.", prenosi NME.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šomi 021

    5. decembar 2023 | 06:48

    Slažem se ,jezivo je,u ovoj vrsti umetnosti i nepotrebno je koristiti tu tehnologiju.Mislim veštačka inteligencija može da pravi muziku ali to odvojiti od žive stvari,pa kome se sluša ,a biće i takvih i ne malo,neka sluša.LP je dosta toga dobrog uradio za vreme svog postojanja sa Česterom.Šteta moglo je još ali šta je tu je ,možda jednoga dana novi pevač mada nisam siguran da ikada to može da bude kao sa Česterom.Bilo je i npr.AC DC Bon pa Brajan i nije loše mada po meni ne uporedimo kada pričamo o vokalu.Svakako srećan jubilej LP.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA