Vreme čitanja: oko 1 min.

Stiže posthumni album repera Kulija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ploča će sadržati materijal na kojem je reper radio pre nego što je preminuo u septembru prošle godine u 59. godini

  • 0
Kulio Foto: Tanjug/AP/Rick Scuteri

Prvi posthumni album repera Kulija "Long Live Coolio" trebalo bi da bude objavljen kasnije ove godine, a prvi singl "TAG, You It" stiže pre albuma.

Ploča će sadržati materijal na kojem je reper radio pre nego što je preminuo u septembru prošle godine u 59. godini. U međuvremenu, prvi singl albuma "TAG, You It" sa Too $hort-om i di-džej Vajnom je sada objavljen, zajedno sa muzičkim spotom.

Na video snimku, koji je snimljen pre nego što je Kulio preminuo, vidi se pokojni reper i Too $hort kako se pojavljuju na bokserskom ringu kako bi posmatrali grupu žena kako se bore jedna protiv druge.

Reper Kulio, čije je pravo ime bilo Artis Leon Ajvi Džunior, preminuo je 28. septembra prošle godine. Uzrok njegove smrti nikada nije zvanično otkriven, iako je njegov menadžer rekao za TMZ da su medicinske službe na licu mesta saopštile da je muzičar umro od srčanog udara.

Nakon njegove smrti, Kuliov hit "Gangster's Paradise" ponovo je ušao na Bilbordove liste Hot R&B/Hip-Hop pesama i Hot Rap Songs, dok se takođe vratio u zemlje poput Grčke, Belgije i Velike Britanije, između ostalih. To je bio prvi put da je pesma ponovo ušla na top liste od 1996. godine.

Pored pesme "Gangster's Paradise", ostatak Kuliovog kataloga takođe je zabeležio porast u uslugama striminga, pri čemu je Bilbord izvestio o ukupnom porastu od 264,3 odsto u dve nedelje nakon njegove smrti.

Producent "Futurame" Dejvid Ks. Koen takođe je otkrio da će se Kulio posthumno pojaviti u novoj epizodi serije, piše NME.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA