Vreme čitanja: oko 1 min.

Nik Kejv brani svoj stav da dođe na krunisanje kralja Čarlsa: "Nisam monarhista"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Muzičar je odgovorio fanovima koji su se čudili njegovoj odluci

  • 0
Nick Cave, Nik Kejv Nik Kejv / Foto: Tanjug/AP/Olafur Steinar Gestsson/Ritzau

Nik Kejv je branio svoju odluku da prihvati poziv za krunisanje kralja Čarlsa ovog vikenda, insistirajući da on "nije monarhista". Obraćajući se pozivu na svom blogu The Red Hand Files, Kejv je odgovorio fanovima koji su se činili zbunjeni njegovom odlukom da prisustvuju, napisavši: "Šta bi mladi Nik Kejv mislio o tome?"

"Osvrnuću se na ovo brzo jer moram da smislim šta ću da obučem na krunisanje“, odgovorio je Kejv u svojoj objavi i nastavio:

"Nisam monarhista, niti rojalista, niti sam vatreni republikanac što se toga tiče; ono što ja takođe nisam toliko je spektakularno radoznalo u vezi sa svetom i načinom na koji on funkcioniše, toliko ideološki uhvaćeno, tako prokleto mrzovoljno, da odbijem poziv na ono što će više nego verovatno biti najvažniji istorijski događaj u Ujedinjenom Kraljevstvu našeg doba. Ne samo najvažnije, već i najčudnije, najčudnije", naveo je Kejv, prenosi NME.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA