Vreme čitanja: oko 2 min.

Let's mix it vas poziva da se prijavite na četvrto izdanje DJ takmičenja

Vreme čitanja: oko 2 min.

Spremni smo za četvrtu generaciju kandidata i prijave za novo izdanje Let’s Mix It DJ takmičenja

  • 0
Lets Mix it Foto: Promo

Let's Mix It već nekoliko godina unazad svojim DJ takmičenjima, mentorstvom i edukativnim programima radi na afirmaciji domaće DJ scene. Spremni smo za četvrtu generaciju kandidata i prijave za novo izdanje Let’s Mix It DJ takmičenja, koje počinje u prvoj polovini juna i otvorene su do kraja meseca.

I ove godine, svoje takmičarske DJ setove možete slati putem prijavne forme na sajtu www.letsmixit.rs, a uslovi za prijavu su:

  • DJ set u trajanju od 30 minuta u VIDEO FORMATU, uploadovan na YouTube kanal sa obaveznim naslovom Ime / #LetsMixItSilver DJ Takmičenje.
  • Važno je da se na videu, pored kandidata, vidi i DJ oprema i ruke, kako bi naš stručni žiri mogao da oceni tehničke sposobnosti miksanja. Takođe, u opisu videa potrebno je dostaviti i link ka audio setu (uploadovan na SoundCloud ili MixCloud).
  • Mole se kandidati da u kadru ne bude nijedan brend (alkoholnog ili bezalkoholnog pića ili cigareta).

Najbolji kandidati, sa najviše glasova publike i stručnog žirija, ulaze u polufinale takmičenja, nakon čega se dalje, nastupom uživo, takmiče za ulazak u finale i pobedu. Prilikom glasanja, ocenjuje se kompletna prezentacija svakog od izvođača (izbor muzike, tehnika miksanja, fotografije, biografija).

Stručni žiri podeljen je u nekoliko kategorija, kako bi se pokrili svi aspekti vrednovanja kandidata, a kategorije su: di-džejevi i producenti, stručnjaci iz muzičke industrije, predstavnici clubbing medija.

Pobednici takmičenja imaće priliku da nastupaju rame uz rame sa svetskim zvezdama DJ scene i brojnim lokalnim izvođačima, u okviru događaja koje organizuju jedni od vodećih promotera domaće elektronske scene, a to uključuje beogradske, regionalne festivale i klubove, kao i mnogo drugih događaja koji se dešavaju u našoj prestonici.

Pobednike ulaskom u lokalnu elektronsku industriju, osim nastupa, očekuju i mnogobrojne aktivnosti: DJ Akademija, časovi muzičke produkcije (Ableton Live), DJ kurs, Analog DJ (miksanje na gramofonima), kao i mnogobrojne vredne nagrade.

Prevashodni cilj Let's Mix It platforme jeste izgradnja karijera di-džejeva, kroz mentorstvo, edukativne sadržaje, povezivanje sa kolegama iz regije i Evrope, te negovanje kulture zajedništva.

Izdavačka kuća Let’s Mix It! Records je osnovana ove godine, te ponosno stoji iza jednog broja mladih i brzo napredujućih imena lokalne scene. Kolektiv koji zajedno raste, razvija se i međusobno podržava, je bitan segment koji Let’s Mix It pruža polaznicima. Ovakvim pristupom se akcenat vraća na kolegijalnost i poštovanje umetnika.

Muzički i produkcijski programi su dizajnirani za učenike da uspostave i unaprede svoje veštine, organizujući edukativne kurseve, koji vode etablirani producenti iz naše zemlje. Ideja je da se u mladima probudi kreativna misao i pruži opcija da nauče nešto novo i drugačije, te da sopstvenim angažovanjem i nesputanim istraživanjem stvore svoju autorsku muziku.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA