Vreme čitanja: oko 1 min.

Irish Stew of Sindidun slavi 20. rođendan

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ko je raspoložen, vidimo se 1. jula u Kragujevcu na Arsenal Festu da ovaj jubilej proslavimo na bini, kako to i dolikuje, a od jeseni bože zdravlja i na mnogim drugim mestima na kojima se može odsvirati koncert", navode iz benda

  • 0
Irish Stew of Sindidun Foto: Bojan Stevanović

Poznati sastav Irish Stew of Sindidun proslavlja 20 godina od svog prvog nastupa.

Iza njih je veliki broj koncerata, četiri studijska albuma, veliki broj hitova, kao što su  "Why", "Puzzle of Life", "Stout", "McGee’s Daughter... "

U čast ovog jubileja, iz ovog sastava su se oglasili na društvenim mrežama.

"Danas se navršava tačno 20 godina od kako smo imali svoj prvi nastup (26.06.2003. - 26.06.2023.), takoreći, danas nam je jubilarni 20. rođendan!

Cifra svakako nije mala, i kao i mnogi "matorci", nadamo se da će nas zdravlje i životne okolnosti poslužiti da i u narednim godinama nastavimo da radimo ono što volimo i da svaku novu priliku da odsviramo koncert doživimo kao poklon, jer to i jeste uvek bila jedna vrsta privilegije. To vrlo dobro znaju svi koji su na ovaj ili onaj način bili tu gde i mi, na ovoj maloj muzičkoj sceni poslednje dve decenije.

Hvala pre svega nekadašnjim članovima benda, Medi, Džoniju, Proti, Duletu Radiću, Ani Zeković, Ani Mrkobradi, Ani Milanović, Maretu Krasniću, Nemanji... koji su svojim prisustvom učinili bend Irish Stew zrelijim i bogatijim. Hvala i svima vama kojih je previše da bi stali u jednu ovakvu poruku, a koji ste sa nama delili sve ono što se može podeliti tokom svih ovih godina!

Ko je raspoložen, vidimo se 1. jula u Kragujevcu na Arsenal Festu da ovaj jubilej proslavimo na bini, kako to i dolikuje, a od jeseni bože zdravlja i na mnogim drugim mestima na kojima se može odsvirati koncert.

Spremamo i nešto novo, ne brinite.

Voli vas (sadašnji) Irish Stew,

Ana, Boki, Neša, Ivan, Sale i Mare", navodi se u objavi.

Više o grupi Irish Stew of Sindidun, njihovim nastupima, muzici, možete pročitati OVDE.

Evo i njihove objave povodom 20. godina od sastava Irish Stew of Sindidun

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Irish Stew of Sindidun (@irishstewofsindidun)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA