Vreme čitanja: oko 1 min.

Who See, Prti Bee Gee, Dejan Milićević: Sjajan program 3DFesta u Prokuplju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvog dana 3DFest će ugostiti velika imena domaće i regionalne rep scene

  • 0
3D fest Foto: 3D fest

Prokupački muzički festival 3DFest slavi mali jubilej i za peto izdanje događaja organizatori su pripremili bogat dvodnevni program na već tradicionalnom prostoru pored gradskog bazena u jedinom gradu Topličkog okruga.

Tokom 14. i 15. jula binom smeštenom na terenu pored Gradskog bazena prodefilovaće velika muzička imena, a organizatori su posle prošlogodišnjeg povratka festivala nakon osam godina pauze, odlučili da publici predstave festival u dvodnevnom obliku.

Prvog dana 3DFest će ugostiti velika imena domaće i regionalne rep scene, dva kultna sastava Who See i Prti Bee Gee su glavne zvezde večeri.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by 3D FEST (@3dfest.pk)

Uz njih publika će moći da čuje i sjajne repere sa juga Srbije, Infamousa iz niške grupe IRS i momka koji je i prošle godine oduševio na 3DFestu, leskovčanina pod imenom Brzo Trči Ljanmi.

- Veoma smo srećni što smo uspeli da povežemo ovakva imena i sastave. Who See je bio naša dugogodišnja želja, a ponosni smo i na činjenicu da oni u Prokuplje stižu sa epitetom učesnika Evrovizije, što je poseban kuriozitet. Svakako, naši prijatelji iz sastava Prti Bee Gee su bili pravi izbor, ovo će im biti treći nastup u našem gradu, drugi na festivalu, a svi već znamo kakav šou oni donose sa sobom - navode organizatori.

Za drugi dan festivala pripremljen je program elektronske muzike, legendarni Dejan Milićević predvodi postavu za gramofonima, plejerima i miksetom, a uz njega će posebne ritmove za prokupačku publiku pripremiti Kragujevčanin Theanilo i Shek iz Kosovske Mitrovice.

Uz muzički program festival će svojim stvaralaštvom oplemeniti i ulični umetnici iz novosadske ekipe NPC, koji su svojim muralima već obeležili Prokuplje tokom prethodnih godina.

Prodajna mesta karata po ceni od 700 dinara za prvi i 500 za drugi dan festivala su Jimmy bar, El Burro, Šećer mala kafe i Remix concept store u Prokuplju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA