≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rep žurka Marčela prve večeri koncerata "Garden Sessions"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na repertoaru koncerta u "Jevremovcu" su bile aktuelne numere sa šestog studijskog albuma "Nojeva varka"

  • 0
Marčelo u prvoj večeri koncerata Garden Sessions Foto: Marina Pešić

Muzičar i pisac Marko Šelić Marčelo sa bendom u punom sastavu, nastupio je prvog dana serije koncerata "Garden Sessionss” u Botaničkoj bašti.

Najavljeno je da Marčelo 20. jula obeležava dve decenije od objavljivanja svog prvog studijskog albuma "De Facto", a da ovaj koncert predstavlja početak njegovih slavljeničkih aktivnosti koje će se nastaviti do kraja godine..

Na repertoaru koncerta u "Jevremovcu" su bile aktuelne numere sa šestog studijskog albuma "Nojeva varka".

"Jednokratno udruživanje snaga sa željom da se postojeće pesme susretnu s džezom pretvorilo se u drugarstvo i trajni kolektiv, koji će potom iznedriti konceptualni album „Nojeva varka" i stalnu koncertnu postavku", rekao je Marčelo uoči koncerta.

U toku nastupa u prijatnoj atmosferi Botaničke bašte koji je trajao nepuna dva sata, svestrani Marčelo je, pored svojih pesama i hitova, prisutne počastio čitanjem svoje poezije koje je publika zadovoljno pozdraljala.

Na hip-hop sceni Marčelo se pojavio krajem devedesetih godina, a vrlo brzo je izašao iz žanrovskih okvira i obogatio je svoj umetnički izraz, dok je angažovana umetnost odrednica njegovog rada.

Danas, u petak 21. jula, u okviru Garden Sessions" nastupa sastav Kanda, Kodža i Nebojša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA