Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte kako je bilo na koncertu Bajage i Instruktora u Botaničkoj bašti

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odsvirali su presek najvećih hitova iz skoro četiri decenije karijere, pred posetiocima od 7 do 77 godina.

  • 0

Bajaga i Instruktori održali su koncert u ispunjenoj botaničkoj bašti "Jevremovac", u okviru serijala "Garden sešens" Centra beogradskih festivala (Cebef).

Pevač i gitarista Momčilo Bajagić i bend su raspoloženo, uz odličan zvuk u odgovarajućem letnjem ugođaju bašte, odsvirali presek najvećih hitova iz skoro četiri decenije karijere, pred posetiocima od 7 do 77 godina.

Od "Berlina" i "Tamare" sa Bajaginog prvenca "Pozitivna geografija" (1984) ili "Kad hodaš" Riblje čorbe, isporučen je impresivni niz potonjih hitova kakvi su "Tišina", "20 vek", "Život je nekad siv", "Lepa Janja", "Muzika na struju", "Plavi safir", "Verujem, ne verujem" i "Moji drugovi".

Sa nedavno obnovljenom ritam sekcijom Instruktori su zvučali dodatno poletno, Bajagićev glas je bio u finoj formi, a raspevane i rasplesane Beograđane su tek povremeno počastili sa pesamama novijeg datuma, kao što su "Bilo bi lako" i "Darja".

Posebna poslastica koncerta bilo je izvođenje uz gostujuće gudače polaganih stvari kakve su "Ruski voz", "Od kada tebe volim" i "Zažmuri", dok su uz Sonju Kalajić sa testerom odsvirali "Grudi nosi k'o odlikovanja" i "Rekla si".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA