Vreme čitanja: oko 2 min.

Koncerti zakazani u Botaničkoj bašti: Rundek, ABBA Ring, Ida Prestar....

Vreme čitanja: oko 2 min.

Darko Rundek & Ekipa zakazali su dva nastupa za 26. i 27. avgust, što će im biti treće leto zaredom da nastupaju u ovom otvorenom prostoru u centru Beograda

  • 0
Darko Rundek, koncert u Botaničkoj bašti "Jevremovac" Foto: M.K./ATAImages

Botanička bašta "Jevremovac" u Beogradu biće domaćin još nekolicini domaćih i regioanlnih muzičara do kraja leta na predstojećim koncertima.

Darko Rundek & Ekipa zakazali su dva nastupa za 26. i 27. avgust, što će im biti treće leto zaredom da nastupaju u ovom otvorenom prostoru u centru Beograda.

Sledeći koncert na repertoaru Botaničke bašte će biti 29. avgusta – "ABBA Ring", drugi ABBA tribute sastav u projektu "ABBA Strings" sa gudačkim orkestrom.

Tog dana oni će održati dva nastupa, prvo mini koncert za decu od 17.45h u želji da muziku uz koju su odrastale generacije približi i najmlađim naraštajima.

Tako su došli na ideju prvo izvedu 45-minutni program kao pravi školski čas, koji je po svom sadržaju i formi prilagođen najmlađim posetiocima, budućim fanovima stvaralaštva švedske dens pop atrakcije ABBA i hitova – "Mamma Mia”, "Money, Money, Money", "Waterloo", "Fernando", "Chiquitita", "Dancing Queen", "The Winner Takes it All".

Nakon njih će uslediti dvodnevna manifestacija "Piknik u bašti" – 2. i 3. septembra, kada će pevati hrvatska elektro pop muzičarka Ida Prester i njen bend "Lollobrigida", koji su imali nedavno rasprodate koncerte u beogradskom klubu BitefArtCafe i na Donjem Dorćolu, kao i soul pop dama Bojana Stamenov, jedan od najlepših ženskih vokala u Srbiji.

"Queen Real Tribute band" sa projektom "Queen Sensation" nastupiće u Botaničkoj bašti 5. septembra.

Ovaj tribjut bend posvećen je neprolaznim hitovima legendarnog britanskog progresiv rok sastava „Queen“.

Ova grupa je velika domaća atrakcija koja je bez problema uspevala da rasproda velike prostore u Beogradu – bivši Dom sindikata (sada Mts Dvorana), Sava centar, Letnja bašta rok kluba Fest u Zemunu,

Kalemegdan (festival BELEF 2019), i bili su deo Beer festa 2022, dok će i oni takodje učestvovati u spomenutom "START" festivalu u Rumi.

Dan kasnije, 6. septembra nastupiće "(Ne)normalni bend" i Zdenko Kolar, kao posveta Vladi Divljanu, njegovoj solo karijeri i grupi "Idoli", što su već uspešno dokazali na rasprodatim nastupima širom zemlje i posebno u Beogradu (Mts Dvorana, Kolarževa zadužbina, Fest).

Za sada poslednji koncert koji je zakazan u Botaničkoj je celovečernji nastup alternativnog rok muzičara Nikole Vranjkovića, jednog od lidera bivšeg benda "Block Out", koji će prvi put svirati na ovom prostoru posle mnogih mesta i sala (Mts Dvorana, Dom omladine, Elektropionir, Subbeerni centar, klub Fest, BitefArtCafe, Božidarac, Ušće – Beer fest, Beer Garden - Ada Ciganlija, Zappa Barka, Dorćol Platz).

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA