Vreme čitanja: oko 1 min.

Rok simfornija „Simply the best“, posvećena kraljici roka Tini Tarner, 1. februara u mts Dvorani

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rok simfonija „Simply the best“ prvenstveno je posvećena njoj, Tini Tarner, koja je inspirisala i Zrenjaninsku filharmoniju.

  • 0
Simply the best Foto: Promo/mts Dvorana

"Simply the best“ rok simfonija posvećena kraljici rokenrola i muzičkoj ikoni Tini Tarner, biće izvedena 01. februara u mts Dvorani.

Premijerno izvođenje u Zrenjaninu, kada su Zrenjaninska filharmonija, bend i solisti svirali antologijske rok pesme, pokazalo je da u Srbiji i regionu ljudi vole i poštuju lik i delo Tine Tarner , ali i spoj žestine roka i prefinjenosti orkestra.

„Kraljica roka“ ostavila je neizbrisiv trag u svetu muzike, zabave i kulture. Neiscrpna je inspiracija mnogima, a njen značaj oseća se i u generacijama koje dolaze. Njeni hitovi kao što su „Proud Mary“, „What’s Love got to do with It“, „Simply the best“, i mnogi drugi, postali su klasici.

Rok simfonija „Simply the best“ prvenstveno je posvećena njoj, Tini Tarner, koja je inspirisala i Zrenjaninsku filharmoniju. Posetioci će imati prilike da čuju neke od njenih najuticajnijih i najpoznatijih pesama, ali i numere muzičara koji su delovali u sličnom periodu kad i ona.

Veliki zadatak da „uđe u njene cipele“ poveren je solistikinji Julijani Vincan, dok će Aleksandar Bojović izvesti pesme bendova kao što su „Gun’s and roses“, „Deep purple“, „AC/DC“, ali i čuvene duete koji su obeležili Tininu svetsku karijeru. Dirigent je Mikica Jevtić.

Karte su već od danas u prodaji na mtsdvorana.rs i blagajni mts Dvorane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA