Vreme čitanja: oko 1 min.

Hol tužio Outsa: Džon dobio zabranu prilaska Derilu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kancelarni sud u Nešvilu je potvrdio tužbu, ali nije komentarisao dalje zbog toga što je tužba zapečaćena

  • 0
Daryl Hall i John Oats Foto: RE/Westcom / StarMax / Profimedia

Deril Hol tužio je kolegu Džona Outsa, tako da je Džon dobio zabranu prilaska Derilu.

"Članovi voljenog pop rok dua Hall & Oates su uvučeni u misterioznu parnicu. Deril Hol je juče podneo tužbu protiv Džona Outsa u sudu u Nešvilu. Bar za sada, svi podnesci u parnici su zapečaćeni. Na osnovu natpisa za podneske u sistemu službenika kancelarije, poslovno poverenje je u središtu spora", navodi se u objavi na društvenoj mreži X novinara Nejta Raua.

Vrlo malo informacija o tužbi je javno dostupno jer je zapečaćena. Prema časopisu "Filadelfija", koji je proširio izveštaj i povezao spisak tužbe na vebsajtu suda u Nešvilu, Hol je 16. novembra podneo neotkrivenu žalbu protiv Outsa, kao i zahtev za privremenu zabranu prilaska. Sud je odobrio privremenu prekvalifikaciju i naloženo joj je da počne 30. novembra.

Prema Variety-ju, Kancelarni sud u Nešvilu je potvrdio tužbu, ali nije komentarisao dalje zbog toga što je tužba zapečaćena.

Ni Hol ni Outes nisu govorili o tužbi niti su dali bilo kakvu izjavu u vezi sa njom.

Deril Hol i Džon Outs su poznati kao muzički duo Hall & Oates. Njih dvojica su se sreli u Adelphi Ballroom-u 1967. godine. Zajedno su osnovali Hall & Oats i objavili 29 Top 40 hitova, kao i 8 platinastih albuma. Poznati su po kultnim hitovima kao što su "I Can't Go For That (No Can Do)", "You Make Mi Dreams", "Maneater", "Rich Girl", "Private Eyes", "Out of Touch" i "Kiss On My List" , prenosi NME.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA