Vreme čitanja: oko 1 min.

Najavljen novi album grupe Pearl Jam

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Imamo gomilu praćenih pesama. Radili smo sa Endrjuom Vatom, koji je mlađi tip pop producenta, ali on je zaista rok momak u srcu – mislim da smo mi njegov omiljeni bend", naveo je Majk Mekridi

  • 0
Pearl Jam bend band Pearl Jam / Foto: Profimedia

Majk Mekridi iz grupe Pearl Jam govorio je o novom albumu benda, otkrivajući da je "teži nego što biste očekivali".

"Nadam se da će izaći (2024.)", rekao je Mekridi i dodao:

"Imamo gomilu praćenih pesama. Radili smo sa Endrjuom Vatom, koji je mlađi tip pop producenta, ali on je zaista rok momak u srcu – mislim da smo mi njegov omiljeni bend. Kada smo bili u studiju sa njim prošle godine, on nas je stvarno razbio, usredsredio nas je i svirao, pesmu za pesmom", naveo je Majk za Classic Rock.

Vat je ranije radio sa Majli Sajrus, Post Melounom i Lanom Del Rej, ali je takođe imao zasluge na albumima drugih rok umetnika, uključujući Ozija Ozborna i Igija Popa.

"Mnogo je teže nego što biste očekivali", nastavio je Mekridi i dodaje:

"Postoji melodija i energija prvih nekoliko ploča. Endru nas je podstakao da sviramo tako snažno, melodično i promišljeno kao što smo to radili dugo vremena. Osećam da sviranje bubnjeva Meta Kamerona ima elemente onoga što je radio u Soundgarden-u", naveo je Majk.

Mekridi takođe obećava da će fanovi čuti mnogo više o njegovom delu na gitari.

"U dobru ili u zlu, od mene ćete čuti mnogo više gitare, stvari koje nisam radio dugo vremena. Poludeo sam, kao sa Krisom Kornelom i (našom supergrupom) Temple of the Dog on Reach Down, pre svih tih godina. Moram to ponovo da uradim. Obično su prvi ili drugi potezi najbolji. Posle toga počinjem da razmišljam o tome i nema osećaja. Ali Endrju je, kako kažu, uhvatio munju u boci", naveo je Majk, prenosi NME.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA