Vreme čitanja: oko 1 min.

U čast velikog Lea Martina: Kudrina pevačka bravura i čuvena "Odiseja" za 82. rođendan legende

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nadimak Kudra dovoljan je da svi znaju da je u klubu ili kafani u kojoj on nastupa predobar provod zagarantovan. Poslušajte kako Saša izvodi čuvenu pesmu koju je proslavio Leo Martin

  • 2

Leo Martin, jedna od najvećih živih pevačkih legendi sa ovih prostora, čovak sa dva imena i prezimena, čuveni šansonjer napunio je pre nekoliko dana 82 godine. I baš u čast velikog Miše Jovića ili srpskog Toma Džonsa, kako ga mnogi zovu Telegraf music i jednako vrhunski pevač Saša Lazarević Kudra, čestitaju mu rođendan baš uz pesmu koja je obeležila čitavu njegovu karijeru - uz Odiseju.

A svim ljubiteljima muzike kojima Saša Lazarević manje znači, nadimak Kudra dovoljan je da znaju da je u klubu ili kafani u kojoj on nastupa predobar provod zagarantovan. Legenda Skadarlije pokazao je da se predobro snalazi u svim žanrovima, otpevavši u Love&Live produkciji 3 pesme i jedan duet s mladom Indirom Berišom, a specijalno danas i specijalno u čest velikog lea Martina uživajte uz pesmu "Odiseja".

Kudru su u studiju pratili Goran Mikić (klavir) i Drejan Petrović (gitara), a na tekst Svete Vukovića, muziku za ovu pesmu napisao je jednako čuveni Vojkan Borisavljević.

Srećan rođendan, legendo!

Uživajte!

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Telegraf music

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA