Vreme čitanja: oko 1 min.

Atmosfera je podsećala na splitsku Rivu i romantične noći u luci: Neno Belan ukrao srca Beograđana

Vreme čitanja: oko 1 min.

Spektakl je trajao više od dva sata

  • 0
Neno Belan & Fiumens FOTO: Vladimir Branković

Neno Belan otvorio je glavni koncertni program na "Kontakt festivalu".

Sinoć na velikoj sceni Doma Omladine , "Neno Belan & Fiumensi" otvorio je koncertni program u okviru "Kontakt festivala".

Inače, zanimljivo je da je Neno Belan davnih osamdesetih godina prošlog veka prvi beogradski nastup imao u istoj sali. Čini se da se veliki broj posetilaca sinoćnjeg koncerta sećaju i tog prvog, budući da je bilo više starije nego mlađe publike.

Ipak, On je vrhunski muzičar sa još boljim timom. Posle zaista "ljepog i sunčanog dana" u Domu omladine nam je svima napravio feštu. Hitovi su se nizali, a pevač je zavodio dame. Atmosfera je podsećala na splitsku Rivu i romantične noći u luci.

Stojim na kantunu, Điri Điri, Bambina, Sunčan dan, kao i mnoge druge čuvene hitove odsvirali su "Fiumensi" na jučerašnjem koncertu koji je trajao više od dva sata.

Danas, 22. marta od 17 časova u Dorćol plazu možete posetiti izložbu autorke Katarine Žutić, pod nazivom "PERSEFONIN VRT", kroz koju će vas voditi kustoskinja Vesna Dujmović. U 21 čas vas očekuje koncert benda "Koi Koi".

Za ljubitelje alternativnog i indi roka, organizatori su pripremili nastup grupe "Bohemija", koji će se održati danas od 21 čas u klubu Elektropionir.

Na sceni Doma omladine čeka nas spektakl koji će napraviti uvek dobrodošli "Letu štuke", takođe, sa početkom u devet uveče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA