≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Beogradski sindikat "pokidao" u Banja Luci: Poznati glumac recitovao stihove Rakića, Šantića i Principa

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Članovi grupe pozvali su publiku da minutom ćutanja oda počast žrtvama terorističkog napada u Rusiji

  • 0
Nastup Beogradskog sindikata u banjalučkom "Boriku" Foto: Velibor Tripić

Najpopularniji hip-hop sastav u regionu Beogradski sindikat održao je večeras spektakularan koncert u prepunom SC Borik u Banja Luci.

Ovo je ujedno bila i proslava 25. rođendana benda, koji je po mnogo čemu obeležio muzičku scenu na ovim prostorima i sa pravom uživa epitet kultnog benda.

BS je započeo koncert pesmom "Svim srcem", za koju je snimljen spot upravo u SC Borik prilikom prošlog koncerta iz 2012. godine, čime su čestitali jubilej 50 godina od otvaranja ove sportske institucije. Nakon toga su članovi grupe pozvali publiku da minutom ćutanja oda počast žrtvama terorističkog napada u Rusiji.

Nastup Beogradskog sindikata u banjalučkom Foto: Velibor Tripić

Do kraja koncerta su se ređali hitovi kao što su "Divljina", "Sistem te laže", "Dogodine u Prizrenu", "Svedok saradnik" i mnogi drugi, koje je publika otpevala sa sindikalcima u jednom glasu. Kulminacija je nastala tokom izvođenja pesme "Jedina Srpska", koju je BS posvetio Republici Srpskoj i njenom narodu.

Nastup Beogradskog sindikata u banjalučkom Foto: Velibor Tripić

Gosti na koncertu su bili Marlon Brutal, etno grupa Trag i fudbaleri FK Borac koji su se kao specijalni gosti popeli na binu i uručili Sindikatu dres sa brojem 25 kao poklon za rođendan.

Interesantna je bila i pojava poznatog glumca Zlatana Vidovića, koji je u pauzama između pesama recitovao stihove Rakića, Šantića i Gavrila Principa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA