Vreme čitanja: oko 1 min.

Legendarni TBF nastupa sutra na Dorćol Platzu

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Splitski TBF (The Beat Fleet) smatra se jednim od najinovativnijih eksperimentalnih bendova u Hrvatskoj, ali i u regionu

  • 0
Koncert Foto: Pixabay

Čuveni splitski bend TBF održaće koncert sutra u 21 sat na Dorćol Platzu. Ovaj popularni regionalni hip-hop rok sastav izvešće hitove iz svoje tridesetogodišnje karijere, među kojima su i „Nostalgična“, „Pozitivan stav“, „Smak svita“, „Fantastična“, „Veseljko“ i „Lud za njom“.

„Na Dorćol Platzu priredićemo dinamičan nastup s pažljivo odabranom setlistom omiljenih pesama naših fanova. Očekuje vas veče vrhunske muzike i odličnog raspoloženja, jer smo tokom godina sa našom publikom izgradili gotovo familijarni odnos. Za sve one koji će prvi put prisustvovati našem koncertu – spremite se za iznenađenje i oduševljenje“ poručili su članovi benda TBF.

Ulaznice se mogu nabaviti po ceni od 2000 dinara na prodajnim mestima Ticket Visiona i online na tickets.rs. Na dan koncerta, cena ulaznica na ulazu će biti 2200 dinara.

Splitski TBF (The Beat Fleet) smatra se jednim od najinovativnijih eksperimentalnih bendova u Hrvatskoj, ali i u regionu. Svoju muzičku karijeru započeli su 1990. godine, eksperimentišući sa različitim muzičkim žanrovima, uključujući hip hop, rege, fank i rok, da bi kasnije razvili svoj jedinstveni muzički izraz.

Prepoznatljivi su po društveno-angažovanim tekstovima, video-spotovima koji imaju koncept kratkih filmova i originalnim nastupima. U tekstovima svojih pesama TBF kritikuju iskvarene društvene vrednosti, materijalizam, netoleranciju prema različitostima i druge negativne društvene pojave.

Do sada su objavili sedam studijskih albuma, a tokom godina osvojili su brojne nagrade i priznanja, uključujući Porin nagrade za najbolji album, najbolju rep pesmu i najbolju hip hop izvedbu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA