• 4

Ponovo zajedno u teatru pod zvezdama!

- Nakon šestomesečne pauze, raduje nas da ćemo se ponovo sresti u našoj galaksiji legendarnih trenutaka - poručili su iz Zvezdara teatra

  • 4
Zvezdara teatar, predstava Voz

Foto: Nikola Vukelić

Oktobarski repertoar je spreman, a prva predstava koju možete pogledati 10. oktobra je Voz, Komraka Makartija, u režiji Voje Brajovića, u kojoj igraju Sergej Trifunović i Voja Brajović. Ulaznice najjednostavnije i najbrže možete kupiti onlajn putem našeg sajta.

Ove jeseni vas u teatru pod zvezdama čekaju i vaši omiljeni likovi iz Hipnoze jedne ljubavi, Generalne probe samoubistva, Večere budala, Korešpodencije, Tre sorele, Pasivnog pušenja, Ljubav u Savamali i Feliksa.

Na blagajni pozorišta možete vratiti ili zameniti neiskorišćene ulaznice iz marta i jula ove godine.

Radno vreme blagajne je 12-18 časova ili do početka predstave radnim danima, subotom 11-15 časova i dva sata pre početka predstave, nedeljom dva sata pre početka predstave.

Zvezdara teatar, predstava Voz

Foto: Nikola Vukelić

U cilju zaštite zdravlja i međusobne brige, a u skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije, obaveštavamo vas da je prilikom dolaska u pozorište, neophodno ispoštovati sledeće mere zaštite:

- Nošenje zaštitne maske za lice
- Držati rastojanje od najmanje 1,5 metra
- Dezinfikovati obuću i ruke prilikom dolaska na predstavu
- Izmeriti temperaturu pre ulaska u pozorišnu salu

- Zbog sprovođenja svih neophodnih mera, molimo vas da u pozorište dođete pola sata pre početka predstave. Ulazak u salu neće biti moguć nakon što se svetla ugase i predstava počne.

Tokom izvođenja predstava pridržavaćemo se svih preporučenih mera bezbednosti kako bismo sve rizike sveli na minimum, a održali zadovoljstvo rada i posete pozorištu.

Zvezdara teatar, repertoar za oktobar

Foto: Zvezdara teatar

Bićemo krajnje odgovorni prema publici, glumcima i svim izvođačima predstava, poštujući sve preporuke za bezbedan rad ustanova kulture u novonastalim okolnostima, verujući da će pozorište i nadalje biti bezbedno mesto slobodnog duha i istinske potrebe za kulturom.

- Čekamo vas sa nestrpljenjem od 10. oktobra na sceni Danilo Bata Stojković, gde ponovo stvaramo zajedno čaroliju zvanu pozorište! - rekli su iz Zvezdara teatra.

(Telegraf.rs/PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hrani

    E konačno i Vi u pozorištima da nešto radite,treba uvesti tražim Mao Tce Tunga o kulturnoj revolucija ji,pravac na selo,motika i rad,kultura je potrebna ljudima i tamo,a ne karta za BG pa gledaj predstavu...

  • dzoni

    Opametio se

  • Brk

    Ne bi ovog Ser geja gledao da mi plati i da me licno doveze do pozorista...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima