≫ 

Zvezdara teatar: Majski repertoar je spreman

Na repertoaru će se naći i predstave koje nismo imali prilike skoro da vidim

  • 0
Berači snova Zvezdara teatar Berači snova Zvezdara teatar Foto: Jakov Simović

U ponedeljak, 26. aprila, tačno u podne počela je prodaja ulaznica za majska izvođenja "Zvezdara teatra". Ovog maja se situacija polako menja jer imamo više predstava nego predhodnih meseci, a početak igranja predstava se vraća na 19.30.

Na repertoaru će se naći i predstave koje nismo imali prilike skoro da vidimo kao što su Klaustrofobična komedija, Tre sorele, Hipnoza jedene ljubavi, Pasivno pušenje...Ali i predstave koje publika rado gleda i za koje se ulaznice brzo rasprodaju Osama – Kasaba u Njujorku, Voz, Bajka o pozorištu, Berači snova – nova predstava koja će ovog meseca biti u čak četiri termina!

I "Zvezdara teatra" vas ohrabruju da kupujete ulaznice onlajn preko njihovog sajta jer se u slučaju otkazivanja predstave novac automatski refundira na račun kupca. Ukoliko ipak želite da ulaznice kupite na biletarnici ona će raditi do kraja aprila radnim danima od 12 do 19.30 i dva sata pre početka predstave. U maju pa sve do izlaska novog repertoara biletarnica će raditi petkom od 12 do 19.30 i dva sata pre početka predstave.

Na mrežama Instagram i Fejsbuk Zvezdara teatra, kao i na sajtu pozorišta vas redovno informišu o svim događanjima, a iz pozorišta vas pozivaju da ih pratite.

Majski repertoar Zvezdara teatar Majski repertoar Zvezdara teatar Foto: Promo

Kao i do sada poštujemo sve protivpandemijske preventivne mere koje se odnose na dezinfekciju, nošenje maski, merenje temperature... Publika u sali je takođe raspoređena tako da se održava propisana distanca.

Hvala vam što ste u ovim izazovnim vremenima uz nas i što činite da kultura i pozorišna umetnost zadrži svoje mesto u vašim životima, navode iz "Zvezdara teatra".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA