Vreme čitanja: oko 1 min.

Admiralbet vas vodi na meč Srbija – Engleska

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kladijator vam donosi borbu za robne nagrade u iznosu od 10.000.000 dinara!

  • 0
AdmiralBet Foto: Promo/ AdmiralBet

U drevnom Rimu gladijatori su se u arenama borili za slobodu. Borbe su se odvijale kako sa životinjama, tako i međusobno, i vodile su se prsa u prsa, a tako će biti do 20. maja, samo će umesto mačeva, ljubitelji sportskog klađenja, odnosno Kladijatori, koristiti tikete i boriti se za robne nagrade vredne 10.000.000 dinara.

Titula gladijatora je dolazila sa određenim benefitima, a to važi i za Kladijatore, koji će na kraju svakog ciklusa osvojiti sjajne robne nagrade, kao što su VIP karte za meč Srbija - Engleska na EURO 24, letovanje u Turskoj za 2 osobe, iPhone 15 pro, Sony Playstation 5, televizor Hissense od 55 inča, Apple Airpods ili 100 litara Carlsberg piva. Najbolje je sačuvano za sam kraj šestonedeljnog pohoda, kada će igrač sa najvećom pogođenom kvotom osvojiti kvad.

Igrači će se u svakom od šest 6 sedmodnevnih ciklusa rangirati prema najvećoj pogođenoj kvoti na dobitnom tiketu, a borbe će se voditi sve do 20. maja do 7:59 časova. Jedini preduslov da se takmičite i postanete Kladijator je da imate otvoren korisnički nalog na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Priključite se borbi, naoružajte se za lov na najveću nedeljnu kvotu i dokažite da ste među najboljima!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA