• 0

Reflektor teatar: Izašao repertoar za jun, možete pogledati predstave "Sumnjivo lice" i "Muškarčine"

Bogat program nas očekuje

  • 0

Konačno je došlo leto i to baš onakvo kakvo smo priželjkivali. U Reflektor teatru će se ovog leta dešavati procesi rada na dve nove predstave, a do tada ćemo u letu uživati kroz redovni repertoar Reflektor teatra i u bašti Dorćol Platz-a.

U utorak, 8. juna, u Reflektor teatru, prikazala se predstava u nastajanju, pod nazivom "Robin Betmen Beograd" u epizodi dva "Povratak Betmena". Finalna verzija predstave, koja nastaje u režiji, a po knjizi Jelene Bogavac nas očekuje krajem avgusta 2021. godine. Kako su najavili iz teatra, za sve koji su vakcinisani sleduje poput od 50 odsto.

Reflektor teatar popust

Foto: Promo

Pre toga, krajem jula, očekuje nas premijera pozorišne predstave, pozorišnog iskustva, sa sjajnim konceptom, u režiji Vojkana Arsića. Projekat se ostvaruje u saradnji sa Fondacijom Jelena Šantić i kroz projekat LibertyEU podržan od strane Kreativne Evrope. Stay tuned.

U nedelju, 13. juna Reflektor teatar je prikazao film ,,Mogućnost pobune“ u okviru Bitef zone, u Bitef teatru, koji pokazuje proces nastajanja predstave "Smrt fašizmu! O Ribarima i Slobodi", u režiji Ivana Stojiljkovića. Na događaju govorili su rediteljka predstave Minja Bogavac, programska direktorka Centra E8 Jana Šarić i glumac Đorđe Živadinović Grgur.

Kako su najavili iz teatra, predstava "Sumnjivo lice" po delu Branislava Nušića je 16. juna u 21 čas, a predstava "Muškarčine" 25. juna u 21 čas.

Hvala vam što pratite naš rad i što ćemo se i ovog leta družiti u Reflektor teatru.

Popust na ulaznice moguće je ostvariti samo na blagajni REFLEKTOR TEATRA

Prodaja ulaznica:

- Blagajna REFLEKTOR TEATRA, svakog radnog dana od 10 do 17h, odnosno do početka predstave na dan izvođenja.

- Online / www.reflektorteatar.rs

- Prodajna mesta Ticket servis-a

Rezervacija ulaznica:

- Telefonom 060 300 888 6 / poziv, SMS, Viber

- Email ulaznice@reflektorteatar.rs

- Preko društvenih mreža

Rezervisane ulaznice mogu se kupiti najkasnije 30 minuta pre početka predstave.

Ulalznice za organizovane grupe (škole, fakultete, preduzeća, organizacije, udruženja) možete rezervisati pozivom na telefone (+381) 060 300 888 6 ili mejlom na ulaznice@reflektorteatar.rs

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima