Na Festivalu balkanske nezavisne pozorišne scene nagradu je dobila ova hit komedija

Na Festivalu balkanske nezavisne pozorišne scene, predstava "Kakva ti je žena, takav ti je život" osvojila je nagradu

  • 0
Maca kakva ti je žena takav ti je život Foto: Promo

Sinoć je u Skoplju zatvoren Festival balkanske nezavisne pozorišne scene – PROVOKACIJA. Na festivalu su učestvovala nezavisna pozorišta iz Hrvatske, Bosne, Srbije, Bugarske i Makedonije. Selektor festivala bio je Robert Ristov koji je i upravnik pozorišta Provokacija. Žiri u sastavu Zvezda Angelovska, Blagoj Čorevski - Čore i Mirjana P. Ristov su dodelili specijalnu nagradu za "izuzetne glumačke performanse, majstorsku igru i scensko prisustvoDraganu Marinkoviću Maci za predstavu "Kakva ti je žena, takav ti je život“ . Maca nije bio u mogućnosti da primi nagradu pa se prisutnima obratio putem video poziva :

- Dvojako osećanje me prožima ovog trenutka, neopisiva radost, zato što ste prepoznali kvalitet ove predstave i moje glumačke bravijadure, kao i žal što nisam ovog trenutka sa vama da podelim tu radost. Hvala žiriju, cenjenoj publici, organizatorima, bilo mi je veliko zadovoljstvo biti deo festivala. Hvala, svako dobro i Bože zdravlja i do sledećeg viđanja vas pozdravljam! - rekao je Dragan Marinković Maca.

Maca kakva ti je žena takav ti je život Foto: Promo

Ko još uvek nije odgledao ovu predstavu ima prilike 17.septembra od 21h kad će je Maca izvesti na kultnoj sceni Tašmajadana.

Brojna regionalna publika je uživala u priči o muško-ženskim odnosima i surovoj svakodnevnici s poučnom porukom o tome kako je ljubav smisao života. Na sebi svojstven način Maca je ovu simpatičnu predstavu približio publici na način da priča priču o čoveku koji se odmah nakon razvoda i nakon što ga je žena izbacila iz kuće, zaputi u kafanu, i koji odluči s publikom podeliti svoju životnu priču. Igranje je često prekidano aplauzima, a gosti su ushićeno iščekivali svaki njegovi sledeći monolog. Ova hit komedija je ujedno i peta autorska predstava popularnog glumca i komičara.

Ulaznice se mogu nabaviti u sistemu tickets

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA