Dušan Svilar je angažovan u Pozorištu na Terazijama: Igra u poznatom mjuziklu

Poznati pevač pričao je o svom angažmanu u pozorištu, ali i o festivalima

  • 0
Dušan Svilar, Naxi zvezda Foto: Mateja Stanisavljević/ATAImages

Dušan Svilar bio je jedan od zvanica na dodeli nagrada Naxi zvezda. On je prisutnim medijima otkrio da je angažovan u Pozorištu na Terazijama, gde je dobio ulogu u jednom poznatom mjuziklu.

- Trenutno sam u Pozorištu na Terazijama, igram ulogu Fantoma iz opere. Odlično bi bilo da muziku na pravi način predstaviš. Kada je u pitanju mjuzikl, muzičko-scenski žanr, to možemo da ostvarimo i ovde - rekao je Dušan Svilar.

Kao što je poznato, pevač je bio deo Beogradskog proleća, gde nastupio u revijalnom delu. Svilar navodi da mu festivali pomažu u karijeri.

- Svima doprinosi u karijeri, a pogotovo posle ovogo perioda koji je bio tmuran za sve nas, tako i za publiku, jer nismo imali priliku da predstavimo naš novi materijal. Radujem što su se autori više angažovali u stvaranju novih pesama i to će doprineti svima nama za radost i za sreću - rekao je Svilar i navodi da mu je drago zbog povratka Beogradskog proleća.

- Drago mi je što se taj festival vratio... Ono što je interesantno jeste, mnogi ne znaju, Toma Zdravković je počeo na festivalu Beogradsko proleće, zajedno sa Kemalom Montenom - naveo je on.

Dušan Svilar, Naxi zvezda Foto: Mateja Stanisavljević/ATAImages

Svilar se prisetio i svom nastupa na Beogradskom proleću.

- To je bio moj zadatak kroz muziku da vas uvedem u vremeplov i vratim u ona vremena u kojim su nastajale tako dobre pesme. Naravno, ima i sada sjajnih pesama... - rekao je Svilar i nada se da će učestvovati na ovom festivalu kao takmičar.

- Ja se nadam da će se to ostvariti. Čuvaću pesmu za to - rekao je Svilar i dodaje gde će nastupati:

- Biće to razni festivali po regionu i tome ću se posvetiti - naveo je Svilar i navodi da se ne plaši konkurencije.

- Za svakog ima mesta pod ovim nebom - naveo je Svilar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA