"U pitanju je uloga mlade razmažene tatine ćerke": Isidora Građanin o predstavi "Valcer poručnika Nidrigena"

Građanin je rekla da u svom poslu voli srž, a to je da ispriča neku priču i dovede u život lik koji igra.

  • 1
Isidora Građanin Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Glumica Isidora Građanin je gostujući u emisiji "Tanjug Reflektor" govorila o svojoj ulozi u predstavi "Valcer poručnika Nidrigena" čija je premijera 5. decembra u "Madlenijanumu".

Građanin je rekla da joj je komad pisca Miodraga Ilića prethodno bio nepoznat, ocenivši da se radi o sjajnom tekst, filozofskom delu sa jakim dramskim potencijalom, a sve je obojeno ljubavnom pričom.

U predstavi reditelja Vladimira Lazića, Građanin je tumači jedini ženski pored deset muških likova, a simbolika oko uloge joj je intrigantna i privlačna, pošto je "predstavnica svih žena koje se bore za svog čoveka i ljubav".

"U pitanju je uloga mlade razmažene tatine ćerke koja se prvi put silno zaljubi u nekog ko je kvalitetan", napomenula je glumica.

Građanin je rekla da u svom poslu voli srž, a to je da ispriča neku priču i dovede u život lik koji igra.

Primetivši da je suština glume u pozorištu, filmu i televiziji ista, samo je drugačija tehnika, Građanin je dodala da pozorište ima svojih čari jer se "izvodi na sceni pred ljudima, u trenutku nastaje magija, koja se neće ponoviti".

Pošto je snimala sa Indijcima i imala nekoliko kastinga za američke i evropske projekte, koji joj se nisu ostvarili, Građanin je rekla da njena karijera još nije krneula u tom smeru, ali da nije nemoguće da će se to desiti ubuduće.

U novoj sezoni serije "Ubice mog oca" Građanin igra ulogu tužiteljke Tanje, koja je ranije bila u fokusu ljubavnog trougla, ali se sada "preorjentisala na posao, napredovanju u karijeri, okanula se problematičnih ljubavnih odnosa i nije toliko zlobna kao što se možda pokazala".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бодо

    6. decembar 2022 | 15:14

    Млада, паметна, прелепа и сјајна глумица!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA