≫ 

Novosadska glumica zbog zahtevne uloge slomila dva rebra

Komedija „Brak od A do Š“ na duhovit način predstavlja realan odnos muškarca i žene

  • 0
brak od a do š Printskrin: Infoliga Ivanjica

Pred mnogobrojnom ivanjičkom publikom sinoć je izvedena komedija „Brak od A do Š“, urađena po motivima brodvejskog kabarea. Predstava je sačinjena od različitih segmenata povezanih centralnom temom ljubavi i odnosa muškarca i žene u kojima se govori u upoznavanju, romansi, deci, novim vezama, ljubavnicima, ali i smrti.

Poznati svetski i domaći hitovi u izvođenju glumaca samo upotpunjavaju celu priču, te ne čudi što se predstava igra na svim kontinentima sa velikim uspehom.

Maja Brukner i Nikola Ivačkov pokazali su na sceni glumački, ali i pevački i igrački talenat, a zbog zahtevnog scenarija kažu da pripreme za predstavu nisu bile lagane.

- Probe su bile zahtevne, jer ovo je rađeno kao klasičan kabare koji pored glumačkih scena imaju i pevačke tačke - rekao je Nikola Ivačkov za Infoliga Ivanjica.

- U jednom trenu sam slomila dva rebra. Sumnjam da sam to učinila tokom premijere i bila sam u teškim bolovima, ne znajući šta se dešava - rekla je Maja Brukner.

Rade Vukotić je poznat kao reditelj predstava o muško-ženskim odnosima, a najavio je i nastavak komedije „Kako i zašto ubiti muža“, koja se približava jubilarnom 150. izvođenju.

Komedija „Brak od A do Š“ na duhovit način predstavila je realan odnos jednog muškarca i žene i na taj način pobrala simpatije Ivanjičana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA