Vreme čitanja: oko 1 min.

Arsenije Tubić najavio "Veče mjuzikla na Terazijama": Biće spektakularno

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tubić je rekao da će u drugoj podeli biti voditelj revije sa kolegom Vladanom Savićem, a dok su u prvoj Dragan Vujić Vujke i Slaven Došlo

  • 0
Arsenije Tubić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Glumac Arsenije Tubić je u emisiji Tanjug Reflektor govorio o svojoj ulozi u muzičko-scenskoj reviji "Veče mjuzikla na Terazijama", čija je pretpremijera 18. maja, a premijera 19. maja u Pozorištu na Terazijama.

Tubić je rekao da će u drugoj podeli biti voditelj revije sa kolegom Vladanom Savićem, a dok su u prvoj Dragan Vujić Vujke i Slaven Došlo.

Prema njegovim rečima, publiku očekuje "šarenolik igrokaz i delovaće spektakularno", sa puno dobre muzike, koreografija i numera iz raznoraznih predstava.

Pozorište na Terazijama uvek ima rasprodate predstave zato što nudi nešto drugačije u odnosu na ostala beogradska pozorišta, smatra Tubić.

"To je pre svega pesma, igra, vedri duh. Uvek kad izađem vedrije se osećam. Lepše spavam. Uvek je vesela atmosfera. Postoje predstave koje se igraju 20 godina i konstantno su pune. Imamo svoju odabranu publiku koja stalno dolazi. Neke predstave sam odgledao sigurno deset puta", naveo je glumac.

Tubić je rekao da za mjuzikle glumci moraju održavati kondiciju "konstatno, da se postigne pokret na sceni, koji je zahtevan i mora biti precizan".

"Mislim da je najteži žanr, mjuzikl kao takav. Ako niste 100 posto u tome, onda će se vrlo lako videti na sceni da ne vladate time", rekao je Tubić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA