Vreme čitanja: oko 1 min.

Predstavom "Džinovska torta" pozorište "Puž" 16. i 17. septembra otvara sezonu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumačku ekipu čine Branko Milićević "Kockica", Iskra Brajović, Dubravko Jovanović, i Marko Stojanovi

  • 0
Reditelju Igoru Damnjanoviću uručena nagrada "Caca Aleksić" Foto: M.M./ATAImages

Pozorište Puž počinje svoju novu sezonu 16. I 17. septembra u podne, predstavom "Džinovska torta", najavili su organizatori.

Glumačku ekipu čine Branko Milićević "Kockica", Iskra Brajović, Dubravko Jovanović, i Marko Stojanović.

Muziku je komponovao Oliver Mandić, na stihove naših najvećih savremenih pesnika - Ljubivoja Ršumovića, Brane Crnčevića, Duška Radovića...

Iz pozorištanca "Puž" navode da su "odabrali smo da počnu sezonu interaktivnim pop-rok mjuziklom jer je to Puževa najviše igrana predstava, još od kada je davne 1980 održan prvi pozorišni maraton, u beogradskom "Domu Sindikata"".

Pozorište Puž se bliži svom velikom jubileju – prvih pedeset godina Puža, a uz "Džinovsku tortu" su stasavale generacije koje sada dovode svoje mališane da aktivno učestvuju uz poslastičara Branka i njegove šegrte, i vide da sloga i drugarstvo pripitome čak i džina.

Predstava traje oko 60 minuta, i idealna je za male pozorišne novajlije, koji će nakon "Džinovske torte" poželeti da upoznaju i druge predstave repertoara pozorišta Puž koje će se odigrati svakog narednog vikenda.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA