Vreme čitanja: oko 1 min.

Dest godina od premijere predstave "Art"

B. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Teatar "Vuk" 14. Aprila u 19:30h

  • 0
Teatar Vuk Foto: Milena Popović

Režija: Vladan Đurković

IGRAJU

Brankica Sebastijanović

Ivana Dudić

Anita Stojadinović

Scenograf: Nada Spalajković

Kostimograf: Lara Popović

Producent: Tijana Drakulić

Fotografija : Milena Popović

Komad „ART“ Jasmine Reze predstavlja veliko delo savremenog dramskog stvaralaštva, koje će zasigurno vremenom prerasti u klasike dramske književnosti. Ovo delo je za 20 godina, koliko ono postoji, igrano širom sveta i pokazalo se kao veoma univerzalno i veoma zahvalno za scensku postavku. Originalna priča napisana je za tri muškarca, čije se prijateljstvo dovede u sumnju, kada jedan od njih za veliku sumu novca kupi jedno belo platno, i u njemu prepozna vrhunac savremenog likovnog stvaralaštva.

Međutim ova predstava se razlikuje od prethodnih postavki po tome što je priča transponovana i dešava se između tri prijateljice. Ova naizgled banalna intervencija će otvoriti novi pogled na čitanje ovog komada.

Kroz ovu komediju gledaoci će imati prilike ne samo da učestvuju u sekciji jednog prijateljstva, već će moći da prepoznaju tipične situacije koje tri dugogodišnje prijatelje može da snađe. Premijera je bila 14, aprila 2014.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA