≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jelena Gavrilović oduševila publiku u dve predstave Pozorišta na Terazijama

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svojim raskošnim glasom, koji je prepoznat i od strane Dizni studija, Jelena je izvela čuvenu numeru “Show Must Go On”, a njen izlazak na scenu najavio je doajen ovog pozorišta, Dragan Vujić Vujke

  • 0
Jelena Gavrilović Foto: Vladimir Opsenica

Glumica Jelena Gavrilović oduševila je publiku u Beogradu, kada se pridružila ansamblu Pozorišta na Terazijama, u dve predstave “Veče mjuzikla na Terazijama” – 25. i 26. maja 2024.

Svojim raskošnim glasom, koji je prepoznat i od strane Dizni studija, Jelena je izvela čuvenu numeru “Show Must Go On”, a njen izlazak na scenu najavio je doajen ovog pozorišta, Dragan Vujić Vujke.

Jelena Gavrilović Foto: Privatna arhiva

Ovom prilikom čuveni Vujke je izjavio: “Ova pesma je postala nerfomalna himna svih ljudi koji bitišu na sceni… jer bilo je toliko trenutaka radosnih i tužnih, a ova pesma svojim naslovom i sadržajem dovooljno govori o tome “.

Jelena Gavrilović Foto: Privatna arhiva

Jelena Gavrilović ima bogatu karijeru na televiziji, filmu i u pozorištu. Glumila je u brojnim domaćim i stranim produkcijama, uz velika imena našeg i svetskog glumišta, a poznata je i po sinhronizacijama crtanih filmova, od kojih je najpopularnija njena uloga u Diznijevom filmu „Zaleđeno kraljevstvo“ („Frozen“) - Jelena je dala glas za srpsku verziju Elze, a Dizni studio je uvrstio među 25 najboljih glasova za tu ulogu.

(Telegraf.rs)

Video: Kožna haljina istakla vitke noge, a tek da vidite čizme: Jelena Gavrilović u najizazovnijem izdanju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA