≫ 

Stjuard polio putnicu vrelom vodom: Fotografija užasne opekotine zgrozila javnost

Žena je zadobila opasne opekotine

  • 0
avion, putnici Pixabay.com

Žena koja je putovala avio-kompanijom "Easy Jet" tvrdi da su joj ostale užasne opekotine na koži nakon što su na nju bačene vrele nudle.

Britanka Debi Rodžer je na Fejsbuk stranici objavila fotografiju koja pokazuje veliku površinu oštećene kože, a u svojoj objavi je napisala da je za opekotinu odgovoran stjuard koji je, navodno, ispustio hranu na nju.

Kako je napisala, vrela voda je prošla kroz njenu odeću, iako je na sebi imala majicu i kardigan, a  oštećenje kože izazvano toplotom je užasno. Koža je crvena, bolna, topla, blago otečena, a pojavili su se i plikovi.

- Volela bih da neko odgovori na moju poruku koju sam poslala putem obrasca na vašoj zvaničnoj internet stranici, a koja se tiče ove opekotini koju sam dobila 19. februara pri povratku sa Tenerifa. Ona je nastala kada je stjuard slučno ispustio posudu sa vrelim nudlama i prosuo ključalu vodu na mene. Izveštaj i incident koji se dogodio popunilo je kabinsko osoblje tokom leta, a priloženo je zajedno sa ovom fotografijom. Nezadovoljna sam jer još uvek nisam dobila nikakav odgovor - napisala je Debi u svojoj objavi.

Iako ova Britanka čeka nekoliko nedelja na odgovor, oglasio se portparol kompanije "Easy Jet" koji tvrdi da im je bezbednost putnika najvažnije i da će uskoro putnica Debi Rodžer  biti kontaktirana.

- Naše kabinsko osoblje odmah je pružilo prvu pomoć i učinilo sve što je bilo u mogućnosti da pomogne gospođi Rodžers na putu. Sigurnost naših putnika uvek je naš najveći prioritet i ozbiljno shvatamo izveštaje o bilo kojim povredama. Podneli smo izveštaj o bezbednosti i uskoro čemo kontaktirati Debi Rodžers - saopštio je pi ar kompanije.

Fotografija užasne opekotine je zgrozila korisnike internet javnosti, a većina se složila da treba da traži ogromnu odštetu zbog nemarnosti stjuarda i činjenice da trpi jake bolove. 

Video: Snimci s mesta tragedije: Sportista zapalio troje dece i ženu u kolima, on se izbo na ulici

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA