≫ 

Kada putovanje nije moguće virtuelno pogledajte kako se noću pale svetla evropskih gradova

U nemogućnosti putovanja usled pandemije korona virusa pogledajte predivan video koji prikazuje dnevne i noćne snimke evropskih gradova

  • 0
Berlin foto: pixabay.com

U momentu kada je zbog pandemije korona virusa putovanje nemoguće kanal na You Tube-u Cities donosi video koji je spoj dnevnih i noćnih snimaka iz raznih gradova širom sveta.

Na kraju videa su zamolili sve ljude da situaciju sa korona virusom shvate ozbiljno i da ostanu kod kuće.

- Tokom ovih teških vremena odlučili smo da kreiramo ovaj video i zamolimo ljude širom sveta da ostanu kod kuće kako bi ovo stanje imalo pozitivan završetak što je pre moguće. Shvatite ovo ozbiljno i učinite svoj ostanak kod kuće prijatnim. Ovaj video je kombinacija dnevnih i noćnih snimaka različitih gradova širom sveta kao što su Venecija, Berlin, Zagreb, Lion itd. Baš kao i mnoge druge i naš kanal je pogodilo novonastalo stanje pa nismo u mogućnosti da putujemo u bliskoj budućnosti pa vam prikazujemo gradove koje smo posetili u skorijoj prošlosti – stoji napisano u opisu videa.

Pogledajte ovaj prelepi video napravljen u 4K rezoluciji.

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA