≫ 

Internetom kruži fotografija aviona koji je prepun putnika: Niko ne poštuje socijalnu distancu!

Neverovatna scena zabeležena u avionu australijske avio-kompanije

  • 1
avion bele boje foto: pixabay.com

Na internetu se pojavila fotografija aviona prepunog putnika, na kojoj vidimo da niko od prisutnih ne praktikuje meru socijalnog distanciranja, uprkos pandemiji koja je zahvatila ceo svet, prenosi San.

Muškarac je putovao avionom kompanije Kvantas ervejz (Quantas Airways), od grada Tavnsvil, koji se nalazi na severu države Kvinslend, do Brizbejna u Australiji.

Putnik je  zabeležio fotografiju koja prikazuje putnike koji sede jedno do drugog u avionu uprkos preporučenoj meri socijalnog distanciranja koju je uvela Australija, što znači da sa stranicama treba održavati razdaljinu od 1-2 metra.

- Danas na letu iz Tavnsvila do Brizbejna. Kakva je ovo vrsta socijalnog distanciranja? - napisao je putnik na svom Tviter nalogu.

Dodao je sliku svoje avionske karte kako bi dokazao da je slika stvarna, a zatim je prokomentarisao:

- Ovo je avionska karta sa jučerašnjim datumom. Slika leta je prava.

Na fotografiji možemo da vidimo da je zauzeto skoro svako sedište, kao i da vrlo malo putnika nosi masku za lice.

- Neprihvatljivo je to što kompanija nije ostavila slobodan srednji red u avionu.

- Užasno je ovo što vidim, dok ostatak zemlje sprovodi mere izolacije.

- Sebično! U avionusigurno ima male dece i starijih lica i bar su mogli svi da nose zaštitne maske na licu - samo su neki od komentara Tviteraša.

U izjavi koja je stigla na adresu onlajn portala News.com.au, portparol kompanije Kvantas ervejz je rekao da su avioni na većini letova bili popunjeni samo 30 odsto - međutim, broj putnika povećan je zbog Uskrsa.

- Naši letovni nisu preopterećini, većina aviona je popunjen oko 30 odsto, pa se socijalno distanciranje svakako sprovodi "po difoltu". Tokom vikenda su neki letovi bili mnogo prometniji, što je bio slučaj i sa ovim. Zbog toga smo uveli zvaničnu meru socijalnog distanciranje. To znači da će putnici sedeti kraj prozora ili prolaza, dok će srednje sedište ostati slobodno - kazali su iz avio-kompanije.

Video: Bakica šutnula bahatog čoveka u prodavnici jer nije držao odstojanje, on se obrušio na nju

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA