≫ 

Ostrvo nudi jedinstvenu ponudu: Svim turistima plaća avionsku kartu i hotel, samo da se ponovo vrate

Italija želi ponovo da privuče turiste

  • 5
Sicilija Foto: Pixabay

Jedno ostrvo u Italiji nudi plaćanje polovine iznosa avionske karte, jedno noćenje u hotelu i karte za posetu atrakcije po izboru, sa ciljem da podstakne turiste da se vrate.

Nakon Austrije, i Italija će uskoro izaći iz karantina, a vlasti već sada planiraju da uvedu određene pogodnosti za turiste kako bi ih namamili da posete glavne turističke destinacije.

Tako je Sicilija, koja se nalazi na jugu Italije, osmislila jedinstvenim program pomoću koga planira da privuče strane posetioce nakon 4. maja.

Ponude će biti dostupne na zvaničnom internet sajtu ostrva koji je posvećen turizmu.

Kako je poznato, za svaka tri noćenja u hotelu, turistima će biti pokrivena cena iznosa jedne noći, zajedno sa ulaznicama za muzeje i druge arheološke lokacije, prenosi britanski San.

Sicilija Foto: Pixabay

Vlada će uložiti 50 miliona evra za finansiranje programa, a poznato je da su u martu i aprilu mesecu prijavljeni gubici u iznosu od milijardu evra.

Italija želi ponovo da privuče turiste nakon što se pandemija smiri. Ovo je prvi put da ostrvo Sicilija nudi ovoliko dobre ponude kako bi namamila ljude da ga posete.

Italija je do sada prijavila 25.549 umrlih od korona virusa, zbog čega je došla na drugo mesto na svetu po broju smrtnih slučajeva.

Sicilija Sicilija / pixabay.com

Video: U čistoj vodi praznih kanala u Veneciji usnimljena je meduza

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA