≫ 

Crnogorske plaže bile pune za vikend, radnim danima nema nikog: Da li će tako biti celo leto?

Ugostitelji u Crnoj Gori pesimistični

  • 25
Budva Budva / Foto: Pixabay/HubertPhotographer

Ugostitelji na crnogorskom primorju su pesimistični, budvanske plaže su bile pune za vikend, dok su hoteli još bez gostiju, iako mnogi još nisu ni otvorili vrata, prenosi portal Cdm.

Na plažama za vikend najviše je bilo Podgoričana, a radnim danima, kako su Pobjedi rekli zakupci, nema nikoga.

Vlasnici restorana kažu da će “preživeti”, ali da ne očekuju zaradu, ne samo ove nego i sledeće godine, ali misle da postoji šansa ako se Crna Gora promoviše kao "korona fri destinacija".

Vlasnik Koko bič plaže u Budvi Alen Pejović kaže da nije optimista i da vikendom dolaze Podgoričani, ali izražava nadu da će njegov posao ipak preživeti.

Pojedini ugostitelji msatraju da će sezona trajati samo 15 do 20 dana i to u hotelima, a da će privatni smeštaj doživeti katastrofu.

Video: Svi na more u Sutomore

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darinka

    24. maj 2020 | 09:45

    Ko im vodi državu nije ni čudo niti će biti čudno, ako im niko ni ne dođe. Smijenite Mila, promijenite retoriku prema Srbima, pa ćete vidjeti sezonu,satraćete se od posla,. Ovako ??? HM Bog vam neće pomoći.

  • Nikodin

    24. maj 2020 | 11:28

    Nas iz Srbije crnogorski panduri mogu optužit da smo bili na litiji i time rušili ustavni poredak pa neka ide ko hoće.

  • Marko

    24. maj 2020 | 09:41

    Pa normalno da ce doziveti katastrofu. Kao prvo do Grcke u kojoj je jeftinini smestaj je bolji i bezbedniji put. Pre dve god sam po nagovoru zene letovao u CG tad i vise nikad. Onaj put do CG ono bahato ponasanje u saobracaju kroz kanjon Morace to nikada necu da zaboravim. Lepo auto putem do Grcke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA