Italijani ne razumeju zašto Grci neće slobodno da ih puste u zemlju

Italijani smatraju da korona više ne postoji

  • 2
Grčka, Turska, Italija, Crna Gora plaža, more letovanje Foto: Pixabay, Shutterstock

Italijanski ministar zdravlja Roberto Speranca izjavio je za da je epidemiološka situacija u Italiji bolja nego u drugim evropskim zemljama i da ne razume zašto neke zemlje ograničavaju ulaz Italijanima.

Između ostalih i Grčka, koja je objavila da će italijanski turisti u Grčkoj morati da ostanu u karantinu sedam dana, ako nemaju simptome zaraze, a oni koji pokažu da su zaraženi cak 14.

O toj meri vlade u Atini danas će telefonski razgovarati sa grčkim kolegom italijanski ministar inostranih poslova Luiđi Di Majo.

Direktor odeljenja intenzivne terapije milanske bolnice "San Rafaelo", Alberto Zangrilo izjavio je da "klinički korona virus više ne postoji", a njegovu izjavu prenose svi italijanski mediji, kao i burno reagovanje kolega i naučnika.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    1. jun 2020 | 12:17

    Sve, sve ali mi Italijani posebno nisu jasni. Onoliko mrtvih i strahota a oni veruju da je sve prošlo i još se pitaju zašto ih ne puste u zemlju.

  • Irena

    1. jun 2020 | 12:40

    Vazno da ti je jasno zasto nas bez testa ne pustaju u CG.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA