• 6

Mađarska turistička organizacija: Srbi su dobrodošli

Na dan, vikend ili duže

  • 6
Sečenjijev lančani most, Budimpešta

Foto: Tanjug/AP

Mađarska turistička organizacija (MTO) osmislila je kampanju u kojoj se obraća turistima iz Srbije i poziva ih da posete Budimpeštu, Balaton, Pečuj, Segedin i ostale turističke destinacije te zemlje.

Iz MTO podsećaju da Mađarska nije uvažila zahtev EU da na listu "bezbednih" zemalja doda svih predloženih 14 država van EU granica, već da je nesmetan ulaz sa te liste dozvoljen samo građanima Srbije.

Ostali, dodaju iz MTO, imaju pravo samo na „humanitarni koridor”, tj. prolaz kroz tu zemlju.

Nova kampanja MTO „WOW Hungary“ već se "vrti" na Fejsbuku i Jutjubu, tako da su korisnici tih mreža mogli da vide snimke Budimpešte, Balatona, Pečuja, Segedina i drugih popularnih turističkih destinacija u Mađarskoj.

- Ovom kampanjom MTO poziva putnike iz Srbije, koji lako mogu doći automobilima, da posete Mađarsku, na dan, vikend ili duže - piše u saopštenju MTO.

Kampanja „WOW Hungary“ je u potpunosti personalizovana i u zavisnosti od mesta boravka i interesovanja putnika, pušta se drugačiji spot.

Tako će ljubitelji aktivnog odmora i adrenalina videti spot koji prikazuje uživanje u prirodi ili vodenim sportovima, dok će spot namenjen turistima koji uživaju u welnes-u, prikazivati banje i spa centre.

Od 25. maja, svih devet graničnih prelaza nesmetano rade, a Srbi mogu da ulaze u Mađarsku bez karantina.

Video: Otvoreni pabovi nakon tri meseca: Englezi kao pušteni s lanca, niko maske ne nosi

(Telegraf.rs/Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tajci

    Bar neko normalan u ovo nevreme...

  • Komentar

    A sad smo dobrodošli !!! A kad su nas na granici držali po 5 sati i maltreriralini, trkeljisali autobuse uz davanje mita od 5 eu po osobi !!! Šta sad prijatelji zeleni !!!

  • Mane

    Braća!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima