• 58

Građani Crne Gore koji budu dolazili u Srbiju moraće 14 dana u samoizolaciju

Nova mera Vlade Srbije

  • 58
Zastava Crna Gora

Crna Gora / Foto: Pixabay.com

Vlade Republike Srbije je, na osnovu procene trenutne epidemiološke situacije u regionu, donela odluku koja se odnosi na ulazak građana Republike Crne Gore u našu zemlju.

Svim građanima Republike Crne Gore, koji ulaze u Republiku Srbiju, određuje se obavezna mera samoizolacije u trajanju od 14 dana. Ova lica u obavezi su da pri ulasku u zemlju prijave adresu na kojoj će boraviti naredne dve nedelje, kako bi nadležni organi mogli da kontrolišu poštovanje izrečene mere.

Vlada Republike Srbije nastaviće sa najvećom pažnjom da prati razvoj epidemiološke situacije izazvane korona virusom kako u zemlji tako i u regionu. Još jednom apelujemo na sve građane da se pridržavaju mera i budu odgovorni prema sebi i drugima, navodi se u saopštenju.

Video: Nema smisla pojašnjavati broj izlečenih Crnoj Gori koja nema rezultate niti znanje o koroni

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Siki

    Smirimo tenzije, da se nas i njihov narod pita bila bi to jedna mocna drzava .👌

  • TETAK

    Svim građanima Crne Gote uz ličnu kartu tražiti dokument na kome piše kako su se izjasnili i tako puštati u Srbiju. To vażi i za ove kromanjonce iz CG koji su u Srbiji. Možeš da prođeš i boraviš samo ako si Srbin . Takođe to treba da uradi i Republika Srpska. Školarinu i lečenje i porez naplaćivati 4 puta skuplje.

  • TETAK

    Eh što nisam na granici.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima