≫ 

Preokret na Eviji, iz Grčke se vraćaju svi Srbi: "Završismo odmor ranije, vrlo neprijatno iskustvo"

Loše vesti stižu sa grčke Evije

  • 9
Evija Pefki foto: pixabay.com

Kako saznaju Novosti, svi srpski turisti na Eviji morali su da se spakuju zato što građani ovog ostrva iz straha od virusa nisu želeli njihovo prisustvo.

Najnovija informacija koja stiže sa Evije je ta da se u Srbiju vraćaju svi naši turisti, a ne samo jedna grupa. Prvobitno je navedeno kako grupa naših građana koja u 14 časova kreće za Srbiju nije samovoljno napustila ostrvo uz objašnjenje da su odbili karantin.

Naime, najveći pritisak da se naši turisti vrate u Srbiju izvršili su grčki penzioneri, jer se boje virusa korona.

Podsetimo, ovo je već drugi preokret koji se od jutros dogodio u vezi sa povratkom naših turista sa Evije.

Najpre se pojavila informacija da se naši turisti dobrovoljno vraćaju jer ne žele da budu u karantinu, a zatim nova informacija da su oni zapravo oterani sa Evije.

Jedna naša turistkinja je u Fejsbuk grupi Grčka- grupa za turiste napisala da im se odmor završio 4 dana ranije.

- Pozdrav svima, upravo deportovani iz Pefkija- Evia, rečeno je da svi naši turisti moraju da napuste ostrvo, završismo letovanje 4 dana ranije- napisala je naša turistkinja uz komentar da je ovo bilo jedno vrlo neprijatno iskustvo.

Ove nepovoljne vesti stižu nam samo dan nakon što je u Fejsbuk grupama za turiste u Grčkoj objavljeno da je 85 naših turista testirano na koronu na Eviji i da su svi bili negativni te da mogu da nastave svoj odmor na ovom ostrvu u Grčkoj. Ipak zbog nekoliko pozitivnih turista iz Srbije nastao je nemir među građanima ovog ostrva.

Video: Seničić: Zamenska putovanja za aranžmane od 6. do 15. jula

(Telegraf.rs/Novosti/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    11. jul 2020 | 13:18

    Hahaha nemojte tako...Pa Grci su nasa braca ,ne bi oni to uradili 😂 Pa samo nas CG nece a svi ostali hoce 😂😂😂 HahahahahahOoo ljudi moji!!

  • Pobor

    11. jul 2020 | 12:14

    Znaci kovid je virus koji napada samo odredjene narode? Grci oce pare, al nece kovid. U EU ga nema. Tamo spavaju sa maskama i asepsolom. Oce to, al zamalo.

  • tea

    11. jul 2020 | 12:44

    potresla sam se,necu moci da uzivam u vikendu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA